2777
2789
عنوان

سوال دارم مسخره اس ولی بیاید😁🤭

78 بازدید | 10 پست

یه سری ها روتین پریودی دارن گفتم شما ها دارید اگه دارید مراحلش واسم بنویسید ببینم این دیگه چه چیزیه🩸🧻

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

میدونم واسه یه سری ها مسخرس ولی خب کنجکاو شدم😅

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روتین پریود منحرصجوشگریهنالهخشم

عزیزم چرا؟

فک کنم واسه همه همین باشه

واسه من درد ناله جوش غر غر دیگران شنیدن😒

روتین؟ 

ما برای پریودی روتین نداریم

پریودی برای اعصاب، ماروتین داره 😑

از pms درد هست. تا بعد پری

اعصاب منفی صفر

پاچه گیری طوریه که بگم بلا نسبت صگ 😂

و... 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

روتین؟ ما برای پریودی روتین نداریمپریودی برای اعصاب، ماروتین داره 😑از pms درد هست. تا بعد پریاعصاب ...

زندگی روزمرگی توی دوران پریودی فک کنم میگن روتین پریودی چه مسخره بازیه😂😂🤣

زندگی روزمرگی توی دوران پریودی فک کنم میگن روتین پریودی چه مسخره بازیه😂😂🤣

مگه می ذارع زندگی کنیم؟ 

فقط هرلایف رو چک می کنیم 

پد هارو چک می کنیم 

ژلوفن  هرچند نمی تونم ولی بازم مرض دارم ومی خورم 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

مگه می ذارع زندگی کنیم؟ فقط هرلایف رو چک می کنیم پد هارو چک می کنیم ژلوفن هرچند نمی تونم ولی بازم ...

منم هرلایف دارم مثل توام

منم هرلایف دارم مثل توام

از بس می ترسیم نکنه یهویی مریض بشم 

نصبیدم

اخه من از چند روز قبل درد دارم گاهی خیلی زیاد