2777
2789
عنوان

مهندسی پزشکی

323 بازدید | 41 پست

کسایی که دورو برشون کسی رو میشناسن که مهندسی پزشکی خونده یا خودشون مهندسی پزشکی خوندن بگن شغلشون چیه؟ اصلا آینده شغلی داره؟بازار کارش چطوره؟ کدوم گرایش بهتره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینده شغلی ک داره درستشم سخت نیس بیشتر حوزه فیزیکه اما بازار کارش احتمال میدم تا سال های اینده زیاد بشه فعلا اونقدی نداره 

هر کاری توش خبره باشی بازار داره

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

تو کارش عالی بود اما تو ایران زیاد خواهان نداشت

ایران فعلا کاری نیس چون تو حوزه رباتیک پزشکی خیلی جلو نیس ولی کشورای پیشرفته خیلی نیازدارن

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

تو کارش عالی بود اما تو ایران زیاد خواهان نداشت

الان بازار کارش  توی خارج چطوره خوبه؟ کدوم کشور رفتن؟ چقدر درآمدشونه؟ بورسیه گرفتن ؟ کدوم دانشگاه خوندن؟

واقعا؟ چه گرایشی خونده بودن؟ شغلشون چیه؟

(★دوست بابام ) 

دوست، جا مونده تو متن 

یادم نمیاد دقیقا چه گرایشی 

یادمه مثلا محصولات پزشکی تولید میکرد 

مثل دستگاه تصفیه خون 

لیزر 

دستگاه MRI

و..... 

شغلش یه جایی تو یه نقطه ای با شغل پدرم مشترک بود (پدرم کارشناس برقه، یا همون بهتره بگیم مهندس برق) 

الان جدیدا بابام میگه برگشته ایران

پسر دوست مامانم میخوند و الان رفته خارج

دقیقا خبر ندارم چه گرایشی بود و چطور رفت چون خیلی با این دوست مامانم صمیمی نبودیم

من اون دختره هستم که کلی مطالعه کرده و سعی می‌کنه طرز فکر های نادرست و زنگ زده رو نقض کنه❤️