2777
2789
عنوان

چیشد که نشد

98 بازدید | 12 پست

عشقتو میگم چیشد که بهش نرسیدی؟

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وقتی چیزی نمیشه یعنی قرار نیست بشهبیخودی دست و پا نزنید بعد ده سال اخرش جدا شدیم هی تو این ده سال نم ...

ایشالله بهترینا نصیبت بشه

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

متاسفانه رسیدم

متاسفانه چرا؟خوبه که

اصلا عشقو تجربه نکردم از چند تا خوشم می اومد تو دوران جاهلیت ک اونام فقط ی طرفه بوده احتمالا چون اتف ...

ایشالله یه عشق واقعی و خوب رو تجربه کنی

متاهلم الان دیگه 😃دیگه برا ما گذشت

انشالله عشق واقعیو با همسرت بفهمی

ممنونم زندگی مون با عشق اتشین نبوده ولی عاشق همیم الان

خداروشکر عشقتون پایدار جانم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز