ayliiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 1240 عنوان چیشد که نشد 95 بازدید | 12 پست عشقتو میگم چیشد که بهش نرسیدی؟ با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌) 1404/04/16 | 19:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parastoo9011 عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 94 وقتی چیزی نمیشه یعنی قرار نیست بشهبیخودی دست و پا نزنید بعد ده سال اخرش جدا شدیم هی تو این ده سال نمیشد هی ما خودمونو گول میزدیم
azfh عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 903 اصلا عشقو تجربه نکردم از چند تا خوشم می اومد تو دوران جاهلیت ک اونام فقط ی طرفه بوده احتمالا چون اتفاقی نیفتاد
ayliiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 1240 وقتی چیزی نمیشه یعنی قرار نیست بشهبیخودی دست و پا نزنید بعد ده سال اخرش جدا شدیم هی تو این ده سال نم ... ایشالله بهترینا نصیبت بشه با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)
ayliiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 1240 متاسفانه رسیدم متاسفانه چرا؟خوبه که با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)
ayliiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 1240 اصلا عشقو تجربه نکردم از چند تا خوشم می اومد تو دوران جاهلیت ک اونام فقط ی طرفه بوده احتمالا چون اتف ... ایشالله یه عشق واقعی و خوب رو تجربه کنی با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)
azfh عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 903 ایشالله یه عشق واقعی و خوب رو تجربه کنی متاهلم الان دیگه 😃دیگه برا ما گذشت
ayliiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 1240 متاهلم الان دیگه 😃دیگه برا ما گذشت انشالله عشق واقعیو با همسرت بفهمی با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)
azfh عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 903 انشالله عشق واقعیو با همسرت بفهمی ممنونم زندگی مون با عشق اتشین نبوده ولی عاشق همیم الان
ayliiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 1240 ممنونم زندگی مون با عشق اتشین نبوده ولی عاشق همیم الان خداروشکر عشقتون پایدار جانم با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)