2777
2789
چجوری میتونی به این فکر نکنی که مثلا خانواده شوهرم اینو بیشتر دوست دارن یا....

مهم نیست واقعا دوستش داشته باشن باید انسان سوال کنه از خودش که به من چی میرسه از خوش‌آمد خانواده همسر

عامل اصلی خانواده شوهره وقتی فرق میزارن بین بچه ها ناخودآگاه اگه خودتم نحای دچار حسادت میشی منم همیشه فکر میکردم هیچوقت دچار این حس نمیشم اما ظلمایی ک ب من کردن و خوبی هایی ک در حق ایشون میکنن باعث رنجشم میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام

بچه ها میشه بی‌زحمت یه کمک کنین یه من 

من دارم کارت حنابندونم و درست میکنم میخوام بنویسم که پسربچه بالای 5 سال نیارن له نظرتون چی بنویسم که قشنگ باشه کسیم ناراحت نشه؟

دروغ چرا اوایل خیلی قهر پشت حرف زدن داشتیم ولی الان دیگه نه میگیم میخندیم من ۵تا جاری دارم با یکیش که خیلی مشکل داشتم یه چند ساله خوب شدیم صمیمی ...با بقیه هم معمولی

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته
همین خوبه منم سعی میکنم همینطور باشم

اره بابا این دنیا اززش کینه و حسودی اینا نداره

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

خب یک محلی جداگانه در نظر بگیرین برای بچه ها

ن آخه ببین ما بچه هامون خیلی شیطونن اصلا اینجوری که برن یه جا دیگه نیستن میان تو زنونه😅

برای عقدمم با اینکه مردونه جدا بود همش اومدن 

و اینکه حنابندونم کلا زنونس مردا هم نیستن و شرایطشم ندارم جای جدا برای بچه ها بزارم 

منو جاریم باهم عقد بودیم عروسیمون 6 ماه فاصله داشت 

از شب حنابندان سرناسازگاری راه انداخت و حسادتش گل کرد سر خرید و سرویس و اینا الانم انقدر حسودی ک بار آخر دوسال پیش دعوتش کردم دیگه ندیدمش بنده خدا اومد خونه تازه رو دید وسیله جدید و اینا داشت خفه میشد 

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

ن آخه ببین ما بچه هامون خیلی شیطونن اصلا اینجوری که برن یه جا دیگه نیستن میان تو زنونه😅برای عقدمم ب ...

وای بچه خیلی بده تو مراسم مدام جلو دوربین هستن 

من برا عروسیمون دوتا دختر بچه بیشتر نداشتیم که اونا خودشونم از من عروس تر بودن و تور عروسیمو میگرفتن هرجا میرفتم🥰

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

وای بچه خیلی بده تو مراسم مدام جلو دوربین هستن من برا عروسیمون دوتا دختر بچه بیشتر نداشتیم که اونا خ ...

عزیزدلم😅

ن ما خیلی شیطونن حالا تو عروسی باز تالاره میتونم به خدمه بگم اجازه ندن وارد بشن 

اما حنابندون تو خونس نمیدونم تم کارت چی بنویسم که قشنگ باشه

ن آخه ببین ما بچه هامون خیلی شیطونن اصلا اینجوری که برن یه جا دیگه نیستن میان تو زنونه😅برای عقدمم ب ...

سخت و پیچیده شد به نظرم پذیرایی از بچه ها رو بندازین یک روز دیگه کلا بچه ها باشن البته اگر تونستین

عزیزدلم😅ن ما خیلی شیطونن حالا تو عروسی باز تالاره میتونم به خدمه بگم اجازه ندن وارد بشن اما حنابندو ...

بنویس از اینکه پسر بچه هارو نمیارید خیلی ممنون میشم ازتون

یا اگر فقط زنونه دارید اسم ببرید مثلا بنویس مینا خانوم به همراه دختر گلش. یا اگر تکه بنویس حضور محترم مینا خانوم

اسم اونایی که دعوت کردیم ببر فقط