bright_blue_eyes مدیر استارتر عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 1188 عنوان از خواص صلوات بگین 61 بازدید | 6 پست و حاجتهایی که با صلوات گفتن گرفتیننذرتون چیه برای حاجتم نذر ۱۲۴۰۰۰ صلوات بگیرم 1404/04/16 | 19:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tarene عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 2402 خداییش من اصلا مذهبی نیستم، اصلا و ابدا و ب نذر هم اعتقادی ندارم اما از نوجوونی یه چیزی تا الان تو وجودم مونده و اونم اینه که هروقت صدتا صلوات برای چیزی نذر میکردم برآورده میشد! هزارتا برآورده نمیشد ولی صدتا برآورده میشد. هنوزم همینطوره
bright_blue_eyes مدیر استارتر عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 1188 خداییش من اصلا مذهبی نیستم، اصلا و ابدا و ب نذر هم اعتقادی ندارم اما از نوجوونی یه چیزی تا الان تو ... من دانشگاه میرفتم برای امتحانام نذر صلوات میکردمو یکجوری سر امتحان بهم کمک میشد
tarene عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 2402 من دانشگاه میرفتم برای امتحانام نذر صلوات میکردمو یکجوری سر امتحان بهم کمک میشد بله، دقیقا حاجت های یهویی و استرس زا رو خیلی خوب جواب میده، حتی در حد چندتا صلوات.
bright_blue_eyes مدیر استارتر عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 1188 بله، دقیقا حاجت های یهویی و استرس زا رو خیلی خوب جواب میده، حتی در حد چندتا صلوات. درسته البته من الان یک حاجت بزرگ دارم و استرس زا نیست....
tarene عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 2402 من دانشگاه میرفتم برای امتحانام نذر صلوات میکردمو یکجوری سر امتحان بهم کمک میشد انشالله اگر ب صلاحت باشه برآورده میشه ولی نذرت رو بزرگ نکن ک ته دلت بترسی ک نتونی انجامش بدی! همون شک تاثیرگذاره، نذر کوچیک صلوات بکن! خدا متر دستش نمیگیره اندازه گیری کنه!