2821
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 11825 بازدید | 30 پست
ادما مجبور نیستن دوست داشته باشن مجبور نیستن بهت احترام بزارن یا بهت اهمیت بدن تو باید خودتو دوست دا ...

پدر و مادرم اگر قرار بود بهم بگن چرا نمیمیری 

چرا منو به دنیا اوردن؟

این حق منم نبود 

خیلی سخته دوست داشته نشدن خیلی سخته که نازت خریدار نداشته باشه خیلی سخته باهات مثل گاو برخورد کنندول ...

عزیزم منم مثل توهم😂 مهر و محبتی ندیدم ولی تو برای اونا نیومدی زندگی کنی که برات مهم باشه تو به هدفات برس و بهترین خودت باش 

من بازی که بلد نبودمو بردم، تو که دیگه بازی خودمی ! ( تنها امید من پروردگار من است💘)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پدر و مادرم اگر قرار بود بهم بگن چرا نمیمیری چرا منو به دنیا اوردن؟این حق منم نبود

میفهممت ندیده شدن و زخم زبون از طرف خانواده خیلی درده ولی سعی کن باهاش کنار بیای به هدفات برس مستقل شو و اینجوری بکوبون تو دهن همشون وای خودکشی راهش نیست گلم

من بازی که بلد نبودمو بردم، تو که دیگه بازی خودمی ! ( تنها امید من پروردگار من است💘)

نمیتونم تو جمع از همه تنها ترینم به زن عموم به جای شما بگم تو عموم منو می‌بره لب جوی سرمو میبره

از بس مظلوم بودی جلوشون 

از این به بعد مثل خودشون باش مگه جرعت داره دست قدت بزاره 

عزیزم منم مثل توهم😂 مهر و محبتی ندیدم ولی تو برای اونا نیومدی زندگی کنی که برات مهم باشه تو به هدفا ...

من دارم تو خونه ای زندگی میکنم که برادرم بچه بودم بهم تعرض کرده

مامانم از بچگی روانی بوده منو کتک می‌زده بهش میگفتم چرا منو کتک میزنی بیشتر کتک می‌زد هر وقت میرم بیرون میگه یه کرمی بزن که اینقدر زردی

بابام بدبخت فقط کاری ب‌ کارم تا حدودی نداره به چه هدفی؟ واقعا آرزو داشتن هم شده ارزو

از بس مظلوم بودی جلوشون از این به بعد مثل خودشون باش مگه جرعت داره دست قدت بزاره

به عموم به جای شما بگم تو بابام اسم منو از شناسنامه اش خط میزنه

من خدمتکار ب‌ دنیا اومدم کلا

من دارم تو خونه ای زندگی میکنم که برادرم بچه بودم بهم تعرض کردهمامانم از بچگی روانی بوده منو کتک می‌ ...

دردت بجونم می‌دونم تو شرایط سختی هستی ولی تو قوی باش به خدا نزدیک شو شکرگزاری کن خیلی کمکت می‌کنه که ارتباطاتت با بقیه خوب بشه قربونت برم

به عموم به جای شما بگم تو بابام اسم منو از شناسنامه اش خط میزنهمن خدمتکار ب‌ دنیا اومدم کلا

مهم نباشه برات قربونت برم 

اصن ازشون دوری کن 

امیدوارم انقد زندگیت قشنگ شه اینا کلا از یادت بره

سلام به تاریخ تاپیکتون نگاه میکنم و تقریبا یه ماه و خورده ای قبل اینکه اقدام به خودکشی کنمه من کلی سم و قرص خوردم نمی‌دونم دقیق چقدر بود ولی خیلیی زیاد بود به خاطر چند تا امتحان مسخره می‌دونی الان فقط یک کلمه از ذهنم رد میشه کلمه ی کاش ،کاش این کارو نمی‌کردم کبدم نارسایی پیدا کرده چون خوب کار نمیکنه کل صورتمم جوش زده باز من فکر خودکشی رو رها نکردم اقدام به خودسوزی کردم یه کوچولو دستام سوخت نتونستم ادامه بدم زود با آب خاموش کردم خودمو انقد افسرده شدم همه فکرای بد کردن اینکه نکنه بهم تجاوز شده به خاطر همین  اینکارارو کردم ،نه آبرویی موند نه سلامتیی نمی‌دونم شاید تو مغزت فک کنی نه من روش مطمئن تری امتحان میکنم تا کامل بمیرم ولی فکرت غلطه همون قرص برنج ممکنه تقلبی باشه نمیری ناقص بشی و تا آخر عمرت فقط بتونی به سقف نگاه کنی امیدوارم کاری نکرده باشی و برا پیامم دیر نشده باشه هیچی تاکید میکنم هیچی نه درس نه خانواده بد نه آدمایی که اذیتت میکنن ارزش اینکه خودتو بکشی رو نداره به الان فک نکن به ده سال دیگه فکر کن که اگه خودکشیت ناموفق بود میتونی بدن علیلتو تحمل کنی و از پس هزینه های دکترا برمیای یا نه حالا بحث اخروی به کنار .ببخشید اگه طولانی شد 

ببین خودکشی ب اون صورتی که فکرشو میکنی نیست من امروز خودکشی کردم و زندم هنوز اولش فکر میکنی راحته ولی وقتی انجام میشه از ترس پشیمونش میشی من درکت میکنم (خیلی هم درکت میکنم بیش ازحد) ولی متوجه شدم این راهش نیست خواستم ب شما هم بگم ک منصرف شی

منم حس میکنم کسی دوسم نداره ولی ب ی ورت

یادته باشه:

از تو فقط ی ورژن تو دنیا هست،پس برقص و بخند و شادی کن

ما روحیمون ضعیفه و میریم راه خودکشی و غم ولی امروز فهمیدم زندگی رو ادامه باید داد من تیغ برداشتم زدم به دستم وقتی دستم باز شد ریدم تو خودم جدی رییییدم تو خودم

دارم نصیحت نمیکنما

دارم یچیزی میگم صمیمانه و میرم همین…

تصمیم گیرنده اول و اخر خودتی

بابت این همه تایپ هم ببخشید اگه سرتو در اوردم

ولی این راهو نرو هرجور که شده خودتو منصرف کن

ولی الله بالاسری امید وارم بابت این خودکشی ناتمام منو اون دنیا ببخشه چون من عمل خودکشی رو انجامش دادم ولی نمردم فقط:)

ببین خودکشی کنی اون دنیا دیگه ارامش نمیبینی سعی کن مهربون باشی ن بخاطر کسی بخاطر الله هر قدمت بوی قدرت خدا رو بده تو

بهت قول میدم اگه با الله بالاسری باشی خدا خودش پشتت در میاد الان شاید نه ولی بعدا بلایی سرشون میاره که دیگه هیچ اراذلی حریفش نشه

الله قدرتش بالاست

پرچمشو ببر بالا باهم رفیق شین ایشالله موفق باشی رفیق

2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🩸عقب افتادن

aydaaa79 | 4 دقیقه پیش

پروردگارم

لیتیم | 3 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز