2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی چقدر ضایعا😐 ادرس نداده اون میگه رفتم دیدم اینستاگرامشونو😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

عزیزم میتونستین به عنوان معرفی کننده ی این فروشگاه بیاید و به خانوم ها معرفی کنید اونجارو

بنظرم اونموقع تاپیک بازدید بیشتری هم داشت

امیدوارم موفق باشید❤

هیچوقتم سعی نکنید برای خوب جلوه دادن کار خودتون کار دیگری رو زیر سوال ببرید❤

البته من نه تهرانم نه هیچکدوم ازین فروشگاه ها رو میشناسم🙃

شیخ رجبعلــی خیاط:چشمت به نامحرم مي‌افتد،اگر خوشت نيايد كه مريضي!!اما اگر خوشت آمد،فوراً چشمت را ببندو سرت را پايين بيندازو بگو: يـــــا خير حبيب و محبوب...يعني: خدايا من تو را مي‌خواهم،اين‌ها چيه؟!اين‌ها دوست داشتني نيستند،هر چه كه نپايد دلبستگي نشايد

وااااااااااای ماشالا به شما من اصلا نفهمیدم تازه کانالشم میخواستم بزنم به تخته خیلی باهوشین اگه نی نی سایت شمارو نداشت اینجاپراز تبلیغ دروغ گویی بود

شماره معکوسه لطفا سوال نفرمایید 
وااااااااااای ماشالا به شما من اصلا نفهمیدم تازه کانالشم میخواستم بزنم به تخته خیلی باهوشین اگه نی ن ...

😀😀😄😄

شیخ رجبعلــی خیاط:چشمت به نامحرم مي‌افتد،اگر خوشت نيايد كه مريضي!!اما اگر خوشت آمد،فوراً چشمت را ببندو سرت را پايين بيندازو بگو: يـــــا خير حبيب و محبوب...يعني: خدايا من تو را مي‌خواهم،اين‌ها چيه؟!اين‌ها دوست داشتني نيستند،هر چه كه نپايد دلبستگي نشايد

توی اپلیکیشن کمدا می تونی انواع مانتو، شلوار، لباس مجلسی، لباس عروس، زیورآلات، لوازم آرایشی بهداشتی، کتاب، دکوریجات خونه که نیاز داری رو با تخفیف 50 تا 70 درصدی بخری. همچنین می تونی آیتم های اضافی ات رو برای فروش بذاری و سه سوته به پول نقد تبدیل کنی.

https://cafebazaar.ir/app/com.komodaa.app