2777
2789

سلام

من به تازگی در کوچه برلن یه فروشگاه پیدا کردم به اسم فروشگاه جواهر، که نمایندگی لباس شب کنزل ترکیه است

مدلی که ونک قیمت کرده بودم 2.800.000 از اینجا خریدم 980.000

الانم در فروش ویژه است

بهتون پیشنهاد می کنم حتما برید

صفحه اینستاگرامشون: است

خیلی جالب بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تینا جان ممنونم الان دیدم اینستاگرامشون را  خیلی خیلی ممنونم مدلهاش واقعا خوبه مطمئنین زیر ...

ایشون آدرس اینستاگرامشون رو نداده شما چطور نگاه کردی؟😁به ما هم بگو

شیخ رجبعلــی خیاط:چشمت به نامحرم مي‌افتد،اگر خوشت نيايد كه مريضي!!اما اگر خوشت آمد،فوراً چشمت را ببندو سرت را پايين بيندازو بگو: يـــــا خير حبيب و محبوب...يعني: خدايا من تو را مي‌خواهم،اين‌ها چيه؟!اين‌ها دوست داشتني نيستند،هر چه كه نپايد دلبستگي نشايد
تینا جان ممنونم الان دیدم اینستاگرامشون را  خیلی خیلی ممنونم مدلهاش واقعا خوبه مطمئنین زیر ...

ادرس اینستاگرامش رو میدی؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ایشون آدرس اینستاگرامشون رو نداده شما چطور نگاه کردی؟😁به ما هم بگو

منم تعجب کردم😂 گفتم شاید من ندیدم😆

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ادرس اینستاگرامش رو میدی؟

ینی متوجه نشدین تبلیغه؟🙈

شیخ رجبعلــی خیاط:چشمت به نامحرم مي‌افتد،اگر خوشت نيايد كه مريضي!!اما اگر خوشت آمد،فوراً چشمت را ببندو سرت را پايين بيندازو بگو: يـــــا خير حبيب و محبوب...يعني: خدايا من تو را مي‌خواهم،اين‌ها چيه؟!اين‌ها دوست داشتني نيستند،هر چه كه نپايد دلبستگي نشايد
ینی متوجه نشدین تبلیغه؟🙈

نه😓 هردوتاشونم تازه عضو شدن راست میگیا