2777
2789
عنوان

عشق کتاب

139 بازدید | 16 پست

چقدر کتاب میخونین غیردرسی؟و بهترین کتابی که خوندین چی بوده؟ 

ما چه میدونیم آدمایی که امروز می بینیم، با چه حالی سرپا هستن... پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیادکتابایی که دوست داشتم زیاد بودن از بادام گرفته تا دزیرهولی خوب دوست داشتن کتاب سلیقه ایه یعنی من ...

بادامو اوکیم واقعا عالیه 

دزیره رو خریده بودم قبلا ولی هیچ وقت نشد کامل بخونم بنظرم جذاب نبود

ما چه میدونیم آدمایی که امروز می بینیم، با چه حالی سرپا هستن... پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

زیاد کتاب میخونمسمفونی مردگان، سال بلوا، نام تمام مردگان یحیاست ، فریدون سه پسر داشت اینا همه برای ز ...

سمفونی مردگان چطوریه؟

بادامو اوکیم واقعا عالیه دزیره رو خریده بودم قبلا ولی هیچ وقت نشد کامل بخونم بنظرم جذاب نبود

اگر ژآنر جنایی و معمایی دوست داری کتاب دختری در قطار رو بخون

کتاب 1984 هم تازه شروع کردم تا اینجایی که خوندم برام جالب بود

اگر ژآنر جنایی و معمایی دوست داری کتاب دختری در قطار رو بخونکتاب 1984 هم تازه شروع کردم تا اینجایی ک ...

شخصیت ها توی کتاب دختری در قطار زیادع اینطور نیست؟ 

از نظر من بینظیره.اما وقتی اولین بار میخونی سردرگم و سنگینه برای آدم.برای بار بعد که میخونی تازه میف ...

ممنون❤️✨

زیادسمفونی مردگانبادبادک بازهزار خورشید تابانشازده کوچولوسال بلوانازنینجنایات و مکافاتشبهای روشنبیگا ...

سال بلوا چیه تا حالا اسمشو نشنیدم! 

سال بلوا چیه تا حالا اسمشو نشنیدم!

سال بلوا اثر دیگه عباس معروفیه، نویسنده کتاب سمفونی مردگان

خیلی کتابِ خوب و دوستداشتنی‌ایه و البته غمگین

پیشنهاد می‌کنم اول بری سراغ سال بلوا بعد سمفونی رو بخونی.