wtf_me مدیر استارتر عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 1183 عنوان عشق کتاب 139 بازدید | 16 پست چقدر کتاب میخونین غیردرسی؟و بهترین کتابی که خوندین چی بوده؟ ما چه میدونیم آدمایی که امروز می بینیم، با چه حالی سرپا هستن... پس یا مهربون باشیم یا "ساکت" 1404/04/16 | 18:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sky_bully عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 5696 زیادکتابایی که دوست داشتم زیاد بودن از بادام گرفته تا دزیرهولی خوب دوست داشتن کتاب سلیقه ایه یعنی من خیلی از رمان های فانتزی خوشم نمیاد
wtf_me مدیر استارتر عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 1183 زیادکتابایی که دوست داشتم زیاد بودن از بادام گرفته تا دزیرهولی خوب دوست داشتن کتاب سلیقه ایه یعنی من ... بادامو اوکیم واقعا عالیه دزیره رو خریده بودم قبلا ولی هیچ وقت نشد کامل بخونم بنظرم جذاب نبود ما چه میدونیم آدمایی که امروز می بینیم، با چه حالی سرپا هستن... پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"
آورانی عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 4462 زیاد کتاب میخونمسمفونی مردگان، سال بلوا، نام تمام مردگان یحیاست ، فریدون سه پسر داشت اینا همه برای زنده یاد معروفی هستند که به نظرم عالی هستند
wtf_me مدیر استارتر عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 1183 زیاد کتاب میخونمسمفونی مردگان، سال بلوا، نام تمام مردگان یحیاست ، فریدون سه پسر داشت اینا همه برای ز ... سمفونی مردگان چطوریه؟ ما چه میدونیم آدمایی که امروز می بینیم، با چه حالی سرپا هستن... پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"
sky_bully عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 5696 بادامو اوکیم واقعا عالیه دزیره رو خریده بودم قبلا ولی هیچ وقت نشد کامل بخونم بنظرم جذاب نبود اگر ژآنر جنایی و معمایی دوست داری کتاب دختری در قطار رو بخونکتاب 1984 هم تازه شروع کردم تا اینجایی که خوندم برام جالب بود
آورانی عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 4462 سمفونی مردگان چطوریه؟ از نظر من بینظیره.اما وقتی اولین بار میخونی سردرگم و سنگینه برای آدم.برای بار بعد که میخونی تازه میفهمی چی میشه
wtf_me مدیر استارتر عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 1183 فوقالعاده زیبا، عمیق و محزون پس باید برم اینو هم بخونم ما چه میدونیم آدمایی که امروز می بینیم، با چه حالی سرپا هستن... پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"
wtf_me مدیر استارتر عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 1183 اگر ژآنر جنایی و معمایی دوست داری کتاب دختری در قطار رو بخونکتاب 1984 هم تازه شروع کردم تا اینجایی ک ... شخصیت ها توی کتاب دختری در قطار زیادع اینطور نیست؟ ما چه میدونیم آدمایی که امروز می بینیم، با چه حالی سرپا هستن... پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"
wtf_me مدیر استارتر عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 1183 از نظر من بینظیره.اما وقتی اولین بار میخونی سردرگم و سنگینه برای آدم.برای بار بعد که میخونی تازه میف ... ممنون❤️✨ ما چه میدونیم آدمایی که امروز می بینیم، با چه حالی سرپا هستن... پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"
عمه_ی_شرک عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 709 زیادسمفونی مردگانبادبادک بازهزار خورشید تابانشازده کوچولوسال بلوانازنینجنایات و مکافاتشبهای روشنبیگانهطاعون و ....
wtf_me مدیر استارتر عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 1183 زیادسمفونی مردگانبادبادک بازهزار خورشید تابانشازده کوچولوسال بلوانازنینجنایات و مکافاتشبهای روشنبیگا ... سال بلوا چیه تا حالا اسمشو نشنیدم! ما چه میدونیم آدمایی که امروز می بینیم، با چه حالی سرپا هستن... پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"
عمه_ی_شرک عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 709 سال بلوا چیه تا حالا اسمشو نشنیدم! سال بلوا اثر دیگه عباس معروفیه، نویسنده کتاب سمفونی مردگانخیلی کتابِ خوب و دوستداشتنیایه و البته غمگینپیشنهاد میکنم اول بری سراغ سال بلوا بعد سمفونی رو بخونی.