2777
2789

شمایی که در رابطه با همسرتون خیلی از خودتون میگذرین، اگه شوهرتون یه روز بهتون بدی کنه(مثلا خیانت) از اینهمه از خودگذشتگی که بخاطرش کردین، پشیمون میشین درسته؟

پس چرا ازخودگذشتگی کنیم ؟ مگه تضمینی هست که اونا قدرمونو بدونن و بهمون وفادار باشن؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نباید ازخودگذشتگی کرد واسه شوهر

ولی یه وقت هایی هم زن قصد از خودگذشتگی نداره مرد مجبورش میکنه با بعضی چیزا بسازه و زن به اجبار تحمل میکنه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

خب چیکار کنیم من بخاطر زندگی خودم کم خرجی میکنم میدونم اگ ولخرجی کنم در آینده برای خودم سخت میشه...من از خیلی چیزا مسافرت خرید لباس و...می‌گذرم چون هرجای ضروری تر دارم و اگ پس انداز نکنیم آینده امون داغون

از خودگشتگی تا یه جایی خوبه ولی زیادش برای خودمون ضرره

مثلا زنی که پول به آرایشگاه و اصلاح نمیده اگه بعد از چند سال زندگی به شوهرش بگه پول بده میخوام موهامو رنگ کنم شوهرش احتمال اینکه بد قلقی کنه هست

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
فقط راجب همسر نیست برای هیچکس از خودگذشتگی نکنید من خودم بردی هیچکس از خودم نگذشتم الا اگر بچه دار ش ...

بخاطر اونم از خودت نگذر چون وقتی بزرگ شد و خواست بره دنبال زندگی خودش، ازش انتظار خواهی داشت که بهت برسه.

خب چیکار کنیم من بخاطر زندگی خودم کم خرجی میکنم میدونم اگ ولخرجی کنم در آینده برای خودم سخت میشه...م ...

تا حالا کیو دیدی با پول یه مسافرت یا پول یه لباس، پولدار یا فقیر بشه؟ بعدا پشیمون میشی عزیزم. وقتی سر پیری دیدی پولشو برا یکی دیگه خرج میکنه، حرص میخوری. لزوما هم قرار نیست خیانت کنه. مثلا برای عروسش خرج میکنه، تو هم حرص میخوری و میشی مادرشوهر عقده ای(بلانسبت) 

پس زندگی کن. خرج کن. آینده معلوم نیست چی قراره بشه.ولی لحظه حال دست خودته.

اگه همسرت لیاقتش رو داشته باشه بدون اونم تو زندگی هدفی جز رضایت شما نداره

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره