2777
2789
عنوان

حستون نسبت به این دختر چیه

598 بازدید | 86 پست

دختری که چادریه و اهل نماز و روزه و خداست

این دختره تقریبا یک سال بعد از اینکه دوستش از نامزدش جدا شده می‌ره به نامزد سابق دوستش پیام میده و دوست میشن و آخرش ازدواج میکنن

دوستش عقد نبوده با اون پسره در حد خواستگاری و یه مدت صحبت کردن و اینجور چیزا

و دختر چادریه هم نامزد دوسش رو ندیده بود که بگیم از نزدیک دیده عاشقش شده فقط دوستش تعریف نامزدش می‌کرده و دختره از این طریق می‌ره به پسره پیام میده

و اینجوری نبوده که کلا رابطه اونا کات باشه دوستش میومده به دختر چادریه می‌گفته که پسره هنوز پیگیر منه و به فامیل مون پیام داده هنوز فلانی رو دوست دارم ولی دختره نمی خواستش

ولی دختر چادریه باز هم می‌ره به پسره پیام میده

شما میتونین چنین کاری کنین؟ اگه این دختر چادریه زن داداشتون باشه و پسره هم داداشتون حستون نسبت بهشون چیه؟

یکسال بعد جدایی شون بوده رابطه اونارو که خراب نکرده هیچ حس خاصی ندارم انشالله خوشبخت شن دیگه ازدواج کردن دیگه گذشته رو باید رها کرد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکسال بعد جدایی شون بوده رابطه اونارو که خراب نکرده هیچ حس خاصی ندارم انشالله خوشبخت شن دیگه ازدواج ...

درسته یک سال بعد از جدایی بوده ولی دوستش تو این مدت براش تعریف میکرد که پسره هنوز میخواد و اینجور چیزا 

نباید در حق دوستش نامردی می‌کرده 

منکه نمیتونم کسی که با دوستم بوده رو قبول کنم اصلاا 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

عجیبه اگر دختر مذهبی باشه چرا به پسره پیام داده

فقط ظاهرش مذهبیه باطنش شاید نباشه 

اگه این شخص زن داداشتون باشه حس نمی کنین در حق دوستش نامردی کرده باشه؟

چراواقعابره بانامزددوستش ازدواج کنه یعنی اصلاپسردیگه ایی روی کره خاکی وجودنداشته؟! 

درکل ماناباشن✨

•هرچه میپوشی پرازمردانگی،هستی ولی سرمه ایی پوشیدنت ایمان من رامی برد...!𝟙𝟜𝟘𝟜/𝟠/𝟙𝟠🙂🫀•

نظرتون راجبش چیه؟😂اگه این دختره زن داداشتون باشه ازش خوشتون میاد ؟حس نمی کنین در حق دوستش نامردی کر ...

حس مي كنم اما خب وارد چيزي كه بهم مربوط نيست نمي شم و از گذشته حرفي نمي زنم  . به هرحال ان دختر چادري ديگه جز خانواده هست 

هوس زلیخاه به یوسف خودشو بدبخت کرد‌. 

2790
2778
2791
2779
2792