2777
2789
عنوان

برای ترک بارداری کرم خوب چی بزنم

61 بازدید | 9 پست

خارجیا خیلی گرونه دو سه تومن .اخرشم نمیدونم نتیجش چی بشه...ایرانی چی بزنم؟ اگه کسی کرم ایرانی یا خارجی استفاده کرده تاثیر دیده لطفا راهنماییم کنه ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نتیجه داد؟

اره شکمم صافه صافه فقط یدونه ترک کوچولو داره اونم پایین شکمم

اصلا ترک ندارم انگار نه انگار زایمان کردم

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ترک ژنتیکیه. اینو دکتر پوست بهم گفت

من از روزی که فهمیدم باردارم کلی کرمو روغن زدم ماستلا پریم گاتیو  اوردینری. گرون گرون کلی روغن نارگیل بادوم زیتون شتر اخرشم ترک خورد.   بازم ولکن نبودم ۳ جلسه ام رفتم لیزر هیچچچچ تعقیری نکرد ی دکتر پوست خوب بهم گفت استرسا ترک بدن اصلا درمان و جلوگیری نداره ممکمه بمرور کمرنگ بشه 

اینارو گفتم که الکی هزینه نکنی من فقط ۴ تومن دادم ی کرم موستلا اصل سفارش دادم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
ترک ژنتیکیه. اینو دکتر پوست بهم گفتمن از روزی که فهمیدم باردارم کلی کرمو روغن زدم ماستلا پریم گاتیو ...

جدددددیییییی...من فکر میکردم موستلا بگیرم همه چیز حله

من پام ترک زده زیااااد ...برای پاهم خوبه؟

اره روزی دوبار چرب کن هر جا و که میخوای

من پهلوهام ترک خورد یکم اونم روغن نزده بودم فک نکردم اونج ترک بخوره

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جدددددیییییی...من فکر میکردم موستلا بگیرم همه چیز حله

نتم بزنی میاره ترک بستگی ب جنس پوست داره یسریا بدون هیچ رسیدگی اصلا ترک نمیزنن. پوستت مستعد ترک باشه با ی کیلو چاقیم ترک میخوره نباشه باردارم بشی چیزی نمیشه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید