2777
2789
عنوان

30 سالگی 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 43 پست
چه ربطی داره مگه همه باید کار کنن آدم برا دلش یبخونه من رشته مو دوس داشتم و تا ته ادامه دادماما شاغل ...

ببین ماهیت تحصیل اینکه باهاش یه کاری بکنی و برای جامعه مفید باشی...برای نظر کسی کاری رو نکن.منطق اینو میگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین ماهیت تحصیل اینکه باهاش یه کاری بکنی و برای جامعه مفید باشی...برای نظر کسی کاری رو نکن.منطق این ...

دکترا دارم اما بخاطر بیماریم نمیتونم کار کنم

. فک نمیکنی با این حرفی که زدی کافی‌نت و این حرفا 

آدم دلش میشکنه 

کسی نیازی ب کار کردن من نداره لازم نیس مفید باشم 

بهتر از ماهاش هستن کار کنن

ببین ماهیت تحصیل اینکه باهاش یه کاری بکنی و برای جامعه مفید باشی...برای نظر کسی کاری رو نکن.منطق این ...

من فقط نمیخوام ازشون کم بیارم همین

میدونم طرز فکرم خیلی مسخرس

وگرنه شغلم الان درامدش خوبه دردم فقط مدرک تحصیلیه ک ندارم

دکترا دارم اما بخاطر بیماریم نمیتونم کار کنم. فک نمیکنی با این حرفی که زدی کافی‌نت و این حرفا آدم دل ...

موفق باشی عزیزم

مطمن باش حتی اگه کارم نکنی باعث افتخاری

تا دکترا خوندن کار هر کسی نیس

موفق باشی عزیزممطمن باش حتی اگه کارم نکنی باعث افتخاریتا دکترا خوندن کار هر کسی نیس

ممنونم 

خیلی وقتا کامنت‌هایی که نوشته میشه 

قبلم رو میشکنه.. انگار کسی که کار نکنه یه انگله یا یه اشغال 

بخدا هر وقت میام ینجا روحیم بدترمیشه😞

ممنونم خیلی وقتا کامنت‌هایی که نوشته میشه قبلم رو میشکنه.. انگار کسی که کار نکنه یه انگله یا یه اشغا ...

اهمیت نده عزیزم

ادما نظرات و دیدگاه های متفاوتی دارن نباید خودتو ناراحت کنی

حتی کارم نکنی مدرک تحصیلیت چیه؟ دکترا 

این خودش خیلی خفنهههههههه

دکترا دارم اما بخاطر بیماریم نمیتونم کار کنم. فک نمیکنی با این حرفی که زدی کافی‌نت و این حرفا آدم دل ...

بنظرم اختلاف نظر داریم اما به نظر شما احترام میذارم و دعا میکنم هر چه سریعتر بیماریتون هم خوب بشه.

من فقط نمیخوام ازشون کم بیارم همینمیدونم طرز فکرم خیلی مسخرسوگرنه شغلم الان درامدش خوبه دردم فقط مدر ...

خوب در حوزه تخصصی خودت مدرک کاربردی بگیر.تحصیل کردن که بد نیست حالا تو هر سنی که میخواد باشه

ممنونم خیلی وقتا کامنت‌هایی که نوشته میشه قبلم رو میشکنه.. انگار کسی که کار نکنه یه انگله یا یه اشغا ...

شما منظور منو بد متوجه شدی...فکر کن من کلی زحمت بکشم و زمین رو شخم بزنم و بذر بکارم و کلی آبیاری کنم و موقع برداشت محصول بذارم محصول بپوسه و خشک بشه...بعد بگم من میخواستم فقط فعالیت بدنی داشته باشم.میتونی درک کنی چی دارم میگم؟

شما منظور منو بد متوجه شدی...فکر کن من کلی زحمت بکشم و زمین رو شخم بزنم و بذر بکارم و کلی آبیاری کنم ...

محصول من همین بود. رشته ای که دوس داشتم رو ادامه بدم 

این همه آدم با تحصیلات غیر مرتبط میرن کارهای آزاد 

درامد خوبی هم دارن. تمام اونا پوسیده شدن؟ 

یا حالا مثلا ما دانشگاهمون انگار رده چندم دنیاس ک بخوایم حسرت بکشیم 

حال شما اگر خارجی تحصیل کردید مثلا هاروارد 

میدونی بگی زحمتم به باد رفت. ما بهترین دانشگاهمون  رتبه 400 دنیاس 

محصول من همین بود. رشته ای که دوس داشتم رو ادامه بدم این همه آدم با تحصیلات غیر مرتبط میرن کارهای آز ...

عزیزم تو منظور منو بد متوجه میشی....من عمیقا بابت حرفم ازت معذرت میخوام و میخوام بدونی قصدم شکوندن دل کسی نبود و اگر کاملا ناخواسته باعث شدم ناراحت بشی ازت معذرت میخوام.