2777
2789
عنوان

هردو چشمم رو نزدیک بود نابینا بشه

260 بازدید | 18 پست

دوسال قبل دخترم با نی زد داخل مردمک چشمم تا یک هفته عفونت شدید کرد الانم گاهی درد میکنه.

اون چشمم دو هفت قبل همسرم مشت زد تو چشمم برق از چشمم پرید و تا دو هفته کبود بود

بعد کار وحشیانه اش بجای عذرخواهی قهر کرده البته منم قهرم نمیاد به غلط کردن نمیفته چرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا اینکه تقصیر شما بوده که عصبانیش کردی😐نظر من نیست فکر همسرتونه😑

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

کاش واقعا ما آدما بخصوص زن و شوهرا میتونستیم مرهم زخم همدیگه باشیم، اونوقت دنیا جای خیلی قشنگتری می ...

ای کاش میدونستیم مگه چقور زنده ایم اینقدررب هم ظلم میکنیم.

تامیک قبلیم در مورد دعوامونه میخونید

تقصیر من بود خواستم برم عروسی ی رژ کمرنگ زدم ؟

بله وقتی همسرت بد دله نباید بزنی😐 عزیزم از من ناراحت نشی متاسفانه فکر همسرت اینه. مردها همیشه حق به جانب هستن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ای کاش میدونستیم مگه چقور زنده ایم اینقدررب هم ظلم میکنیم.تامیک قبلیم در مورد دعوامونه میخونید

آره خوندم و خیلی ناراحت شدم، کاش اونروز یکم صبوری به خرج میدادید ظاهرا شوهرشما روی هیجاناتش کنترل ندارع برای همین توی عصبانیت کتک میزنه... اینجور وقتا زن باید دعواهارو مدیریت کنه

آره خوندم و خیلی ناراحت شدم، کاش اونروز یکم صبوری به خرج میدادید ظاهرا شوهرشما روی هیجاناتش کنترل ند ...

نمیدونم چرا برای اولین بار بعد ۲۰ سال لج کردم خسته شدم از بس گفت اینکار بکن اونکار بکن‌ از بس محدودم کرد حس پیری بهم دست میده بخدا