2777
2789
عنوان

اعتیاد

124 بازدید | 20 پست

دوستان لطفاً هرکس اطلاع داره بگه ‌. هر راهی بگید رفتیم این راه اخره بنظرتون دعا پیش دعانویس برای ترک اعتیاد جواب میده ؟ اصلا همچین دعایی هست؟ کسی انجام داده خودش یا اطرافیانش؟ 

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
به چی اعتیاد داری عزیزم تاخدودی میتونم راهنمایی کنم

من اعیتاد ندارم . پدرم به شیشه و هروئین. دیگ خستموون کرده پدرم دراومده. لطفاً اگه میدونی همچین دعایی هست و تاثیر می‌زاره بهم بگو این آخرین راهمع

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اعیتاد ندارم . پدرم به شیشه و هروئین. دیگ خستموون کرده پدرم دراومده. لطفاً اگه میدونی همچین دعایی ...

متاسفانه فقط کمپ اجباری ۶ماه تایسال معرف بشین ولی الهی بمیرم دس خودش نیس کرم داره ترک هرویین شیشه مغز راه میره ترکش سخته فقطططط کمپ های اجباری اذیتش نکنید دگ خدامعتادارو زده من داداشم بعد ۱۲سال هرویین شروع کرده عصبی شد کشیدددد چقدرم گرون هستن

چی بگم ازسرنوشتم ...💔

متاسفانه فقط کمپ اجباری ۶ماه تایسال معرف بشین ولی الهی بمیرم دس خودش نیس کرم داره ترک هرویین شیشه مغ ...

ن کمپ نمیتونه میمیره. دعا جواب گو نیست یعنی پیش دعانویس 

یه شماره هس مشهد یکی بنده خدا دعا گرف بچش ترک کنه خوووب شد

دعا نویس خودم میشناسم همینجا براش میگیرم فقط می‌خوام بدونم اثرمیزاره یا نه همین

دعا نویس خودم میشناسم همینجا براش میگیرم فقط می‌خوام بدونم اثرمیزاره یا نه همین

چی بگم میگن ان ای امریکا اعتیاد زورش ازخدا بیشتره خالا بگیرررر ولی ترک کرد خاهشی میکنم عصبیش نکنیذ محیط اروم شده ببریش کلاسهای ترک انجمن ببرینش

چی بگم ازسرنوشتم ...💔

چی بگم میگن ان ای امریکا اعتیاد زورش ازخدا بیشتره خالا بگیرررر ولی ترک کرد خاهشی میکنم عصبیش نکنیذ م ...

من از خدامه ترک کنه چرا باید عصبیش کنیم اگه ترک کنه من حاظرم جونمو بدم ترک کنه هم خودشو نابود کرده هم مارو . نمی‌دونم دعا جواب میده یا نه