2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی از بچه های اینجا می‌گفت ثبت نام کرده ولی هر کی بهش پیام می‌داده اول خودشو مجرد معرفی میکرده و بعدش طرف متاهل بوده و دنبال صی.ه

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

یکی از بچه های اینجا می‌گفت ثبت نام کرده ولی هر کی بهش پیام می‌داده اول خودشو مجرد معرفی میکرده و بع ...

تمام مشخصاتی واردکردی صحت سنجی میشه برگزاری کارت ملی وشناسنامه هم داره ازثبت احوالم استعلام میگیرن من خودم ثبت نام کردم حتی کارت ملی پدرمم ازم خواستن به عنوان معرف

یعنی به در بخور بودن؟

موردایی که به من معرفی کردن خوب بودن ولی ازاستان های اطراف بودن ولی بااین وجودگفتن بپرسن شایدنظرم عوض شه که من که من گفتم فقط ازشهرخودم میخوام موردی هایی ازشهرخودم بودنم خیلی توقع شون بالابودحالافعلاکه فرمم ثبته

موردایی که به من معرفی کردن خوب بودن ولی ازاستان های اطراف بودن ولی بااین وجودگفتن بپرسن شایدنظرم عو ...

من از اینکه باید عکس کارت ملی و شناسنامه و اینا رو اپلود کنم میترسم.

توقع شون بالا بود یعنی چه جوری بودن؟

من از اینکه باید عکس کارت ملی و شناسنامه و اینا رو اپلود کنم میترسم.توقع شون بالا بود یعنی چه جوری ب ...

اکثرازن کارمندمیخواستن

باباهمون جوریش شناسنامه وکارت ملی توگم کنی که اتفاقی نمی افته بعدم این سایت زیرنظروزارت ورزش وجوانان