2777
2789
عنوان

بچها کلی گریه کردم 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 123 پست
یکماه گذشته بود از موعدم آز دادم بتا 1 بود و منفی بیخیال شدم دو هفته بعدش باز آز دادم اینبار 200 بود ...

چ نی نی شیطونی داری قایم موشک بازی میکرده باهاتون😂❤️ان شاالله بسلامتی 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
الهی بمیرم برا دلت😭😭😭حق داری منم دیروز این حال و روزم بود. خدارحم کنه بهمون

خدانکنه خواهری...بخدا دارم دیوونه میشم . ..ب امید خودش

😍خواهش میکنم هرکی امضامو دید برای اینکه نینی سالم داشته باشم صلوات بفرسته.😍ایشالا آرزوهاتون اتفاق بیوفته😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما تازه هم ازدواج‌کردی

از دو نفره بودنتون لذت ببر

بچه داری اون‌چیزی نیس که فقط‌تو تصوراتته ها

اقدامت‌رو هم داشته باش ولی بیخیال باش هر موقع شد شد

خیلی سنت‌پایینه خیلی وقت داری

ب‌زندگیت برس ب خودت برس اصلا فکر‌نکن‌به بارداری

هر موقع قسمت‌باشه خودش میاد اصلا خودت‌رو درگیر نکن‌زندگیت‌رو‌ زهر نکن

خدانکنه خواهری...بخدا دارم دیوونه میشم . ..ب امید خودش

من 30سالمه دوستم و نزدیک 2ساله میخواییم دلم خونه.ولی چ میشه کرد خدا باید بخواد

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم
دلم میخاد بمیرم خسته شدم انتظار پیرم کرد.4ماهه...

4ماهه اقدام کردی بعد انتظار پیرت کرد خواهره من توکلت بخدا باشه من یکسال تو اقدامم حرف تورو نمیزنم میدونم خیلی سخته بری با کلی امید ازمایش بدی ولی منفی باشه ولی خدا هست ازون بخواه دستتو رد نمیکنه

اون خدایی که من میشناسم بندشو نا امید نمیکنه  
من 30سالمه دوستم و نزدیک 2ساله میخواییم دلم خونه.ولی چ میشه کرد خدا باید بخواد

امید همه مون بخدااااااا

😍خواهش میکنم هرکی امضامو دید برای اینکه نینی سالم داشته باشم صلوات بفرسته.😍ایشالا آرزوهاتون اتفاق بیوفته😉
19🙈خودمو شوهرم عاشقققققق بچه ایم

عزیزم هنوزخیلی وقت داری برای بچه دارشدن باعشقت عشق دنیاروبکنیدبعدکه بچه میادکلی فاصله بینتون تایه مدتی ایجادمیشه وحسرت تمام زمان هایی روکه که میتونستیددونفری تفریح کنیدبه دلت میمونه،خدابلخره بچه روبوقتش میده پس سعی کن فقط اززندگیت لذت ببری،من بعدهشت سال باهزاربدبختی بچه دارشدم اماالان دارم حسرت میخورم که چقدروقتموالکی صرف داودکترکردم اونموقع وقتش نبوده فقط همین

خداروشکربخاطرعشقم،دخترم وخانوادم
اخی عزیزدلم خدا چ نعمتی بهت داده خوش ب سعادتت ک صدای قلب نی نی تو شنیدی

عزیزم خدا خیلی بزرگه انقد غصه نخور من تو اطرافیانم کسی رو داشتم ک 25 سال منتظر بودن آخرش خدا بهشون بچه داده شما ک چند ماهه درضمن همین تاخیر داشتنای پری میتونه نشونه خوبی باشه منم قبل بارداریم همش تاخیرای طولانی داشتم واسه همین اینبارم یکماه گذشت و شک نکردم .انشالله دامن شما و همه منتظرا سبز بشه ❤

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
4ماهه اقدام کردی بعد انتظار پیرت کرد خواهره من توکلت بخدا باشه من یکسال تو اقدامم حرف تورو نمیزنم می ...

نذر کردم برا نی نی ختم قران بخونم تاالان جز 5و خوندم امروز ک جواب ازم منفی بود دیگ قران و برداشتم گفتم خدا نمیخاد بچه بم بده حتما خیلی ناراحتم

اره چرا نشه فقط استرس خوب نیست واست 

خیلی استرس دارم انقد ک تو دهنم تلخ شده و پاهام یخه