2777
2789
عنوان

شوهرم🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3425 بازدید | 136 پست
خب چیکار کنم🥺🥺🥺مثل پسرای دیگه هر هفته با یه دختر......حداقل اینجوری به خودم آسیب میزنم نه کس دیگه ...

مگ حتما باید اون کار انجام بشه ، ی مدت ترک کن اصلا تنها نباش گرمیجات نخور خودت رو مشغول کن ترک می‌کنی و ب موقعش با ی دختر خانم ازدواج می‌کنی و دیگ راحت 

مگ حتما باید اون کار انجام بشه ، ی مدت ترک کن اصلا تنها نباش گرمیجات نخور خودت رو مشغول کن ترک می‌کن ...

فکر میکنی خودم نمیخوام خلاص بشم🥺🥺🥺

به خاطر افسردگی قرص پاروکستین میخورم که به شدت میلم رو آورده پایین

اما نهایت ۳ روز نتونم فیلم ببینم...

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چیکار کنم...🥺🥺🥺

جناب مودب و با شخصیت 

باید تا الان شغل داشته باشی دیگه ؟ 

باشگاه میری ؟ ورزش میکنی ؟ استایلتو درست کردی ؟ 

معلومه هی بشینی از اینا نگا کنی قیافت داغون میشه کور میشی که هیچ دیگه هیچوقت نمیتونی ازدواج کنی 

تازه گناهش به کنار که گناه کبیره اس

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ... (کاربری از ۱۴۰۴ واگذار شده )

فکر میکنی خودم نمیخوام خلاص بشم🥺🥺🥺به خاطر افسردگی قرص پاروکستین میخورم که به شدت میلم رو آورده پا ...

اگ واقعا بخوای میتونی 

یبار جدی تصمیم بگیر 

مطمعن باش میتونی 

همون افسردگی هم درس میشه بعد ی مدت 

من خودم مذهبی نیستم ولی میدونی چقدر گناهه اون کار ؟

خیر چون گفتید همه همینن بخدا ، و اسم خدارو گرفتید گفتم حرفتون درس نیس

باور کن 99 درصد مردها همینن، اون یه درصدم برای خطا گذاشتم. اگر کسی میگه شوهرم این نیست حتما نمیدونه، بنابه شغلم چون سروکار دارم میگم 

چیز خوبی نیستاااا ولی خب همینه دیگه

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

۹۹ درصد از مراجعین به شما اینن ، نه ۹۹ درصد مردهای جامعه

طبق یک تحقیق میدانی(کارم مربوط به بهزیستیه) 

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

مخاطبت من نبودم، ولی متاسفانه این چیزی هست که وجود داره. و سروکله زدن خانوم باهاش فقط باعث. درگیری و ...

نمیدونم والا 

احساس میکنم مجوز همچین خطایی رو خودمون خانمها برای دلداری دادن ب همدیگه به مردها دادیم 

تا یکی از همسرش گله کنه همه میگن ای خواهر همه همینن فکر کردی مال تو تنها اینطوره؟ 

اما اگر خانمها اشتباهی بکنن و آقاها بخوان به هم دیگه مشورت بدن میگن به خانواده ش بگو و مهریه شو یا کم کنه یا ببخشه تا ک آقا راضی بشه ک زندگی کنن دوباره

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

من ک دخترمم همینم چ ربطی داره این دوتا از هم متفااوته 😐

کدوم دو تا؟

شما هم همچین چیزهایی میبینی؟

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
اره سه ماهشه

الهیییییی

غیر مستقیم بهش بگو

بگو یه دوستی دارم شوهرش همچین چیزایی نگاه می‌کنه ناراحت شده و اینا

بگو منم تعریف تو رو کردم 

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
کدوم دو تا؟شما هم همچین چیزهایی میبینی؟

ازدواج و وابستتگی ب فیلم دیگه

شما متاهلی؟

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

ازدواج و وابستتگی ب فیلم دیگهشما متاهلی؟

بله متاهلم

نگفتم ربط داره میگم مشکلات جنسی ایجاد میشه