2777
2789
عنوان

معده درررررد

110 بازدید | 15 پست

خانوما مادرم چند ماهی میشه که معده درد داره ولی یه هفته که بدتر شده حتی آب هم نمیتونه بخوره کسایی که معدتون درد میکرد چه راهی و امتحان کردید که بهتر شدید لطفا هر کس تجربه ای داره بگه اجرش با امام حسین

من همیشه دل دردم گاهی غذا هم نمیخورم

معدم گاز داره اسید داره

تو حتما برو دکتر

دکتر رفتم یه سری دارو برای اسید داد ولی تموم شدن و نتیجه نداد گاهی دل دردم شدید میشه که رنگم میپره

برو دکتر ببین مشکلت چیه

یه عطاری بهم گفت دارو داره من نگرفتم 

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دکتر باید بره دیگه

معلوم نیست که چی خورده اینطوری شده

مثلا من خودم یه اسپرسو یا قهوه بخورم تا یه هفته معدم باهام نمیسازه یا چیزای اسیدی مثل پرتقال زیاد اگه بخورم یا پرخوری کنم یا بربری زیاد بخورم 

هر اشتباهی تو تغذیه اش داشته باید درستش کنه 

تو گول بزنه آداب غذاخوردن صحیح یاد بگیره که بعدش دراز نکشه و قبل و بعد غذا و بین غذا همش آب نخوره

خیلی دلیل میتونه داشته باشه

اولشم معمولا با اعصاب خوردی شروع میشه و معده غذا رو نمیتونه هضم کنه

در کل اگه اسید معده اش بالاست غذای خشک باید بخوره

اگه هضم نمیتونه کنه از این سوپ آماده ها درست کنه بخوره یا مثلا چند قاشق نودل چیزی که سبک باشه

❌️لطفا درخواست دوستی ندین❌️

عرق زنیان میخورم.گاهی هم زنجبیل تو ابجوش مخلوط میکنم و میخورم.منم معده درد خیلی میکشم خدا شفا بده به ...

سیرابی رو هم امتحان کردید ؟ خیلی شنیدم خوبه امروز تازه یکم گذاشتم بپزه برا مادرم امیدوارم بهتر بشه 

دکتر باید بره دیگهمعلوم نیست که چی خورده اینطوری شدهمثلا من خودم یه اسپرسو یا قهوه بخورم تا یه هفته ...

نه مشکل مادر من موقتی نیست ۷ ۸ سال پیش هم به خاطر التهاب معده و زخم معده بستری شد ولی الا چند وقتی که بدتر شده 

نه مشکل مادر من موقتی نیست ۷ ۸ سال پیش هم به خاطر التهاب معده و زخم معده بستری شد ولی الا چند وقتی ک ...

ربطی نداره رعایت کنه درست میشه تو غذاهاش اصلا نباید فلفل باشه صبح ها عسل بخوره یه قاشق لباس زیر تنگ نپوشه گشنه نمونده با فاصله زیاد

❌️لطفا درخواست دوستی ندین❌️

سیرابی رو هم امتحان کردید ؟ خیلی شنیدم خوبه امروز تازه یکم گذاشتم بپزه برا مادرم امیدوارم بهتر بشه

اره سیرابی برای بازسازی م تقویت معده عالیه.

ولی من اصلا نمیتونم بخورم حالم بد میشه‌ 

یه چیز دیگ هم که معجزه میکنه 

خوردن ناشتای انجیر یا انجیر خشک رو بخیسونید واقعا عالیه برای معده و چند روز پشت هم ناشتا بخورید.

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  

سلام عزیزم هر روز ناشتا عسل طبیعی اخر شب ها هم یه دونه فاموتیدین انشالله بهتر میشن دعای خیرم برا من بکنین حتما😔❤️

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤