2777
2789
عنوان

ارشد بخونم از ایران برم یا

197 بازدید | 21 پست

بلافاصله بعد کارشناسی برای ایتالیا اقدام کنم ؟؟؟

خیلیییی گیجم تروخدا بگید چه کنم

من ترم اخر ژنتیک هستم ، درسم یه ترم دیگه تمومه ینی بهمن امسال 

من هدفم فقط و فقط اینه از ایران برم 

اول خواستم ارشد بخونم بعد ارشد برای دکترا اقدام کنم که با خودم فکر کردم گفتم معلوم نیست تا ۲، ۳سال دیگه چی بشههههه، اصن شاید طوری بشه نتونم برم 

میگم حداقلش اینه بعد درسم، یکم میرم سرکار پس انداز میکنم برای هزینه های قبل مهاجرت

من میخوام برای بورسیه استانی ایتالیا اقدام کنم که سالانه ۸هزار تا بورسیه میده 

برای تمکن هم ۶هزار تا لازمه که میشه اونو قرض گرفت ( بلوکه نمیشه) 

از طرفی خونه پدری مادرمو گذاشتن برای فروش که اگه بفروشن و دایی کلاهبردارم بزاره به مادرم ۱تومن میرسه، که مادرم گفت میدم بهت 

حتی اگه مهاجرت هم نکنم بازم پیش خودم میگم رفتم سرکار وارد بازار کار شدم ، ولی اگه ارشد بخونم و تو اون فاصله نشه مهاجرت کنم احتمالا افسردگی بدی بیاد سراغم😅

چون من فقط و فقط  اگه بخوام ارشد بخونم هدفم اینا که برم 

پ ن: کاربرای عزیزم من برای مهاجرت کردن یا نکردن فکرامو کامل کردم و هدفم قطعیه، الان فقط سوالی کا از شما عزیزان دارم اینه که ایا بلافاصله ارشد بخونم که اینطوری تا ۳سال بعد معلوم نیست چی بشه 

یا اینکه بعد کارشناسی برم سرکار کار عیر مرتبط و بشینم به انتطار اون یه تومن ؟؟؟؟؟

عین خر تو گل گیر کردم نمیدونم چه غلطی کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسئله اصلی رزومته. اگه مدارکت جوره که دلیلی نداره چند سال دیگه صبر کنی. اگه نه که ارشدو یه جای خوب بخون و تو این فاصله کارای دیگه هم بکن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
مسئله اصلی رزومته. اگه مدارکت جوره که دلیلی نداره چند سال دیگه صبر کنی. اگه نه که ارشدو یه جای خوب ب ...

خب مشکل اصلی همینه دیگه خواهر 

ببین تا من ارشد بخونم و تموم بشه ۳سال طول میکشه 

تو اون ۳سال معلوم نیست چی بشه اصن شاید شرایط طوری بشه کلااااا رفتنم منحل بشه ، 

کار های قبل از مهاجرتتو کردی ؟ 

یادگیری زبان ، گرفتن مدرک زبان ، کدوم دانشگاه درس خوندی ؟ مدرکتو میتونی ازاد کنی ؟ 

به نطر من از کارشناسی بری برات راحت تره .  و اینکه این پولی که داری الان راحت تره بری .بعدا ارزش پول میاد پایین .

کار های قبل از مهاجرتتو کردی ؟ یادگیری زبان ، گرفتن مدرک زبان ، کدوم دانشگاه درس خوندی ؟ مدرکتو میتو ...

فعلا درسم تموم نشده 

زبانم دارم میخونم 

دانشگاه دولتیم 

ببین مشکل اصلی من اون یه تومنه اگه خونه پدری مادرم فروش بره یه لحطه هم درنگ نمیکنم و اقدام میکنم 

ولی اومدو به فروش نرفت اونوقت تکلیفم چی میشه

فعلا درسم تموم نشده زبانم دارم میخونم دانشگاه دولتیم ببین مشکل اصلی من اون یه تومنه اگه خونه پدری ما ...

والا نقدو بچسب 

وایستا پولو بگیر

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خب مشکل اصلی همینه دیگه خواهر ببین تا من ارشد بخونم و تموم بشه ۳سال طول میکشه تو اون ۳سال معلوم نیست ...

خب اگه مدارکت کامل نباشه الانم پذیرش نمیدن. فکر کردی منتظرتن

وقتی به مرحله انتخاب میرسی که اعتبار دانشگاه و معدل و آزادسازی مدرک لیسانست حل باشه، مدرک زبان معتبر و تائیدیه آی اس آی و تز آماده و... رو داشته باشی. اگه داری درخواست بده‌. نداری کلا کنسله دیگه مجبوری بمونی تا جور شه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خب اگه مدارکت کامل نباشه الانم پذیرش نمیدن. فکر کردی منتظرتنوقتی به مرحله انتخاب میرسی که اعتبار دان ...

😂😂😂

نمیدونم مشکل از منه یا اطلاعات شما کمه 

بورسیه استانی هیچچچچچ رزومه خاصی نمیخواد ، فقط ایلتس ۶ونیم به اضافه معدل بالای ۱۴ 

این بورسیه مخصوص دانشجوهای کم بصاعته 

منم الان نمیخوام اقدام کنم ، انشالله بعد درسم 

در حال حاصر مشکل اینه که برای کنکور ارشد شروع کنم یخونم یا منتطر اون یه تومن پوله باشم؟؟؟؟؟

ارشد گرفتن برا اون ور بهت کمکی میکنه؟ اگه نمیکنه وقتتو تلف نکن اگه کمک چشمگیری میکنه بخونش بعد برو

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍                                                                                                    

😂😂😂نمیدونم مشکل از منه یا اطلاعات شما کمه بورسیه استانی هیچچچچچ رزومه خاصی نمیخواد ، فقط ایلتس ۶و ...

خب منم همینو میگم! آیلتس داری؟ معدل کافی داری؟ اینا که میگی کفه نه رقابتی. اگه آره زود اقدام کن. فوقش دو روز پول قرض میکنی میذاری تو حسابت تا گواهی رو بگیری‌.

ارشد گرفتن برا اون ور بهت کمکی میکنه؟ اگه نمیکنه وقتتو تلف نکن اگه کمک چشمگیری میکنه بخونش بعد برو

اره میکنه ، میتونم کلی رزومه جمع کنم برا کشورای بهتر از ایتالیا  اقدام کنم با فول فاند ولی خب معلوم نیست تا ۳سال بعد که من ارشد میخونم تموم میشه چی بشه 

شادی شرایط طوری بشه کلا رفتنم غیر ممکن بشه

خب منم همینو میگم! آیلتس داری؟ معدل کافی داری؟ اینا که میگی کفه نه رقابتی. اگه آره زود اقدام کن. فوق ...

بله معدلم نزیک ۱۷هست 

ایلتس فعلا نه ، دارم زبان جنرالمو فعلا تقویت میکنم انشالله تا زمانی که رفتنی بشم ایلتس هم میگیرم