2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

با دوهزار کالری وزنت۵۵؟من با ۱۵۰۰ ، ۶۲ ام

وزنم ۵۰ میخوام ۵۵ بشم

تازه سه روزه با بدبختی به ۲۰۰۰ رسیدم

قبل اون ۱۱۰۰ تا ۱۳۰۰ بود حدودا

منتظرم زودتر ۵ کیلو اضافه کنم و برم تو تثبیت چون واقعا این حجم از خوردن داره حالمو به هم میزنه

نمیدونمولی ۲۰۰۰ تا زیاده ۱۵۰۰ تا خوبه به شرطی که پروتیین زیاد بخوری

داداش تو افزایش وزنم

میگم وزنم ۵۰ عه میخوام ۵۵ بشم

۱۵۰۰ کالری بخورم که پوست و استخون میمونه ازم

وزنم ۵۰ میخوام ۵۵ بشمتازه سه روزه با بدبختی به ۲۰۰۰ رسیدمقبل اون ۱۱۰۰ تا ۱۳۰۰ بود حدودامنتظرم زودتر ...

آهان درسته حواسم نبود میخای وزن اضافه کنی

یهو از ۱۳۰۰ نیار ۲۰۰۰

چربی تو شکمت جمع میشه

لایک نکن😑

داداش تو افزایش وزنممیگم وزنم ۵۰ عه میخوام ۵۵ بشم۱۵۰۰ کالری بخورم که پوست و استخون میمونه ازم

من بر عکس خوندم 

ببخشید 

بازم نمیدونم ۲۰۰۰ تا کمه با زیاد 

فقط میدونم با فرض اینکه ورزش مقاومتی استقامتی انجام بدی و پروتیین زیاد بخوری عضله میسازی و وزنت میره بالا

رجینا فلنجی هستم.
من بر عکس خوندم ببخشید بازم نمیدونم ۲۰۰۰ تا کمه با زیاد فقط میدونم با فرض اینکه ورزش مقاومتی استقامت ...

عضله اینا نمیخوام بابا

ورزش رو فعلا کنار گذاشتم

فقط میخوام به وزن سابقم برگردم 

چون یهو به خاطر داروهام وزن کم کردم