2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 31 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا یک وقتایی آدم ی چیزایی می‌شنوه شاخ درمیاره یعنی هرکسی معتقده بچه سقط نمیکنه ؟اونم بچه ای که شای ...

میخواستم ببینم حرفام روت ممکنه اثر بذاره یا نه 😐

فقط ممکنه حرفام برای آدم معتقد مهم باشه

میخواستم ببینم حرفام روت ممکنه اثر بذاره یا نه 😐فقط ممکنه حرفام برای آدم معتقد مهم باشه

دلیل اینکه اینجا مشکلمو گفتم اینه که شاید ی نفر یک چیزی بگه دیگه اومدم بشنوم حرفاتون 

اسی شاید من اگه جای تو بودم و فک میکردم به هر دلیلی نمیتونم بچه رو نگه دارم حالا یا بخاطر از دست دادن استقلالم یا اینکه مادر خوبی نمیشم یا…همون کاری که بقیه باهاش مخالفن رو انجام میدادم

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

دلیل اینکه اینجا مشکلمو گفتم اینه که شاید ی نفر یک چیزی بگه دیگه اومدم بشنوم حرفاتون

بنظر من هرکسی تو زندگی آدم ها جایگاه خودش و داره... پدر و مادر، همسر، فرزند..‌ اینحوری نیست ک بچه بیاد و جای شما و بگیره و محبت همسرت کمتر بشه

نوع محبت و عشق ادم ها، به ادم های مختلف زندگیشون متفاوته 

میگی قلب اون بچه نمیزنه 

فک میکنی واقعا اینجوریه؟ 

بیا اول از لحاظ علمی با هم حرف بزنیم 

از همون اول که لقاح اتفاق میفته 

وقتی تخم جایگزینی میکنه 

سلولهای بنیادی قلب که قراره قلب رو تشکیل بدن ضربان دارن 

پس ما اینجا چیزی به اسم ضربان قلب رو جنین میبینیم

کار ندارم که کی میگه از چه زمانی جنین روح داره یا نداره 

الان میخوای اسمشو بذارم لخته خون یا هرچیز دیگه ای 

به هر حال تو و همسرت تو بوجود اومدن این لخته خون دخیل بودید 

شما پای این لخته رو به این دنیا باز کردید 

اون جنین هم خودش تو عالم زر انتخاب کرده که بچه ی شما باشه 

شما حق  نداری زندگیشو ازش بگیری 

فقط میتونستی جلوگیری کنی 

از لحاظ معنوی هم تو عالم برزخ اینجوریه که تو دلت میخواد بری سمت اون بچه بغلش کنی بهش محبت کنی و...... 

ولی بهت اجازه نمیدن 

در واقع میفهمونن که لیاقتشو نداشتی 

اسی شاید من اگه جای تو بودم و فک میکردم به هر دلیلی نمیتونم بچه رو نگه دارم حالا یا بخاطر از دست داد ...

میخوام بدونم که اجازه سقط باید همسر بده یا انجام میدن؟

سلام بنظرم دلیلتون دلیل خوبی برای کشتن یک بچه نباشه 

شما اگر واقعا بچه نمیخواستی جلوگیری میکردی 

حالا ک بچه دار شدی دیگه نباید بکشیش 

مخصوصا ک اطراف ما یکی سقط کرد بعدش تا سالیان سال خواب بچه رو میدید و عذاب میکشید

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم