2777
2789
عنوان

خاله

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 28 پست
اخ پس مامانت مثل مامان منه یعنی قراره برای زایمان من اینطوری کنن فکر کن مامان من نوه های خالمو صد با ...

مادربزرگ من عاشق دختر خاله های دریده منن صدبار طلاق گرفتن پلنگی برای خودشون

۳ ماهه زایمان کردم هیچ کس از فامیلای مادرم نیومده دیدن بچم مادربزرگم نیومده بعد مامانم میگه زنگ بزن

شما زنگ بزنی ؟ چرا؟ چرا نیومد پیشت؟ من فکر کردم مامانت پیشت بود که خالت زنگ زد به مامانت و خواست باهاش حرف بزنی. بگو مامان جان باهاشون قهر نیستم اما زنگ بزنم چی بگم؟ وظیفه اونا بود خبرمو بگیرن

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳ ماهه زایمان کردم هیچ کس از فامیلای مادرم نیومده دیدن بچم مادربزرگم نیومده بعد مامانم میگه زنگ بزن

نیومدن برا چی باید زنگ بزنی اخه 

باید به دردت بخورن حداقل حالتو بپرسن بعددد دعوت 

چه انتظارا

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

نیومدن برا چی باید زنگ بزنی اخه باید به دردت بخورن حداقل حالتو بپرسن بعددد دعوت چه انتظارا

اونروزی حرف زدم گفتم حالتون خوبه اینا بعد به مامانم گفته چرا فقط میگه خوبی اینا وا اینا روانی هستن همش حرف در نیارن 

شما زنگ بزنی ؟ چرا؟ چرا نیومد پیشت؟ من فکر کردم مامانت پیشت بود که خالت زنگ زد به مامانت و خواست باه ...

مامانم پیشم بود ولی توی موقعیت‌های بدی زنگ زده واقعا نمیشد حرف بزنم از اونور مامانم توی اعصابم بود 

اونروزی حرف زدم گفتم حالتون خوبه اینا بعد به مامانم گفته چرا فقط میگه خوبی اینا وا اینا روانی هستن ه ...

خدایی بخاطر ارامش خودتم شده ولشون کن 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

شما زنگ بزنی ؟ چرا؟ چرا نیومد پیشت؟ من فکر کردم مامانت پیشت بود که خالت زنگ زد به مامانت و خواست باه ...

برگشتنه به مادربزرگم گفته من ۳ بار زنگ زدم ولش کن این رو

خدایی بخاطر ارامش خودتم شده ولشون کن

مامانم ولم نمیکنه الان زنگ زده رید اعصابمو 

فکر کن همسایه اومده دیدن بچم اونوقت هیچ کدوم از دایی ها و خاله هاو مادربزرگم نیومدن

برگشتنه به مادربزرگم گفته من ۳ بار زنگ زدم ولش کن این رو

بیخیال خواهر، خودت چرا عذاب میدی، بچه کولیکی هم داری که شیرت رو میخوره و بیشتر اذیت میشه که، اینجوری بچتم اذیت میشه، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
بیخیال خواهر، خودت چرا عذاب میدی، بچه کولیکی هم داری که شیرت رو میخوره و بیشتر اذیت میشه که، اینجوری ...

فکر کن تازه زایمان کرده باشی بی تجربه درد داری بچه گریه میکنه،مادرم هیچ کمکی نمیکنه ۴ روز فقط بود اونم یه غذا لد درسن میکرد میذاشت جلوت 

س  اینکه چرا با فلانی فلان حرف نزدی با زن زائو دعوا میکرد خوب شد صحبت نکردم

فکر کن تازه زایمان کرده باشی بی تجربه درد داری بچه گریه میکنه،مادرم هیچ کمکی نمیکنه ۴ روز فقط بود او ...

مامانتو هم ناراحت نکن. احتمالا از سمت اونا در فشاره، با زبون خوش باهاش حرف بزن و حرفتو بزن باهاش، اونم گناه داره طفلی، مونده بین رفتار اشتباه اونا و دخترش، 

مامانتو هم ناراحت نکن. احتمالا از سمت اونا در فشاره، با زبون خوش باهاش حرف بزن و حرفتو بزن باهاش، او ...

بیشتر چوب بی زبونی و سادگی مادرمون رو میخوریم 

مادربزرگم هر چی دلش میخواد بار آدم میکنه 

مامانم نمیتونه جواب بده نباید عی بیاد بمن بگه خودش جوابشون بده

بیشتر چوب بی زبونی و سادگی مادرمون رو میخوریم مادربزرگم هر چی دلش میخواد بار آدم میکنه مامانم نمیتون ...

خودت رفیق مادرت شو، باهاش حرف بزن، بهش نزدیک شو،