2777
2789

طبیعیه ریزش داشتع باشیم؟

من ی ماهه مصرف میکنم موهام ریزشش بیشتر شده حتی

بعد اینکه بعد از سه ما ک اثرش مشخص میشه ریزش دیگه کلا قطع میشه؟؟ 

مو پر حجم میشه؟

اگه یهو ی وعده ادم یادش بره نزنه اشکال داره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میزدم دکتر داده بود خیلی ریزش گرفتم دیگه ادامه ندادم به من نمیساخت حس میکنم وقتی یه مدت میزنی سرت به دوزکم عادت میکنه باید دوز رو ببری بالا از دو درصد به ۵ درصد دکتر من میگفت به جای ماینوکسیدیل میتونید رزماری استفاده کنید هر روز اونم ماینوکسیدیل طبیعی هست و دی اچ دی بلاکر باعث رویش هم میشه اگه سرت چرب باشه هم چربی رو کنترل میکنه

نه خودم دارم مصرف میکنم دکتر والا رفتم‌ی سال همه راهو امتحان کرد جز ماینوکسیدل اخرش دیگه خودم گرفتم ...

من داداشم استفاده می‌کنه. ریزش مو رو کنترل می‌کنه ولی اگه ریزش مو هورمونی باشه با قطعش معمولا ریزش مو دوباره بر می‌گرده. علت ریزش رو می‌دونی چیه؟ مشکل هورمونی نداری؟

من میزدم دکتر داده بود خیلی ریزش گرفتم دیگه ادامه ندادم به من نمیساخت حس میکنم وقتی یه مدت میزنی سرت ...

شما رزماری استفاده کردی نتیجع داشت؟

من هیچی تاثیر نداشت رزماریم ی مدت امتحان کردم فایده نداشت 

شما رزماری استفاده کردی نتیجع داشت؟من هیچی تاثیر نداشت رزماریم ی مدت امتحان کردم فایده نداشت

من پوست سرم خشک بود اذیت میشدم با رزماری . من الان فقط حنا و بابونه و الویه ورا و روغن زیتون و یه کم قهوه قاطی میکنم میذارم ریزشم رو کم میکنه اما رویش نه والا از ۵ سال پیش نصف موهام رفته فقط دارم سعی میکنم جلو ریزش رو بگیرم