2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر میکنم هدیه انتخاب خیلی خوبیه.هم خیلی قشنگه و همیشگی هم خوش آوا و هم برای تغییر ی اسم مذهبی انتخاب خوبیه.کنار فاطمه هم قشنگه.ریحانه هم خوبه اگه بدت نمیاد.من بشخصه خوشم نمیاد از ی اسم مذهبی برم بشم ی اسم خیلی جدید یا کامل ایرانی و متفاوت.البته سلیقه ای.من برای تغییر رفتم گفتن نمیشه با اینکه فاطمه و زهرا هم نبود و میخواستم ی اسم وذهبی دیگه بزارم.جز چندتا اسمیه که هنوز میزارن.

خانم تینا پاکروان( کارگردان) دهه پنجاهی هست. یه دوست به اسم تینا هم داشتم که دهه شصتی هست و البته بچه فامیلمون که زیر ۵ساله تینا هست.

به نظرم یه اسمی هست که همیشه مده. خیلی هم خاص و قشنگه. همه جای دنیا هم رواج داره.

بعضیا هم میگن از همون طین عربی که توی قران هم هست اومده، اینو میتونی در جواب اونایی بگی که بعدا" میگن چرا اسم مذهبی رو غیرمذهبی کردی.‌‌ 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸