2777
2789

امسال پشت کنکوریم، دیگه تهشم، نمیکشم، خسته ام، از زندگی ، از آرزو هام، از همه چی عقب افتادم. مامانم امروز هر چی از دهنش در اومد به من 20 ساله گفت. گفت دیگه گوشی نمیخرم برات و با همون گوشی خراب تو دستت میمونی. گفت پیام نور و آزاد هم غیر ممکنه بفرستمت. برو بتمرگ گوشه اتاقت و تا چهل سالگیت همینجوری بخور و بخواب.. گفت اونقدر خیکی هستی هیچکس هم نمیاد بگیرتت 

اره.. ببخشید.‌ من نتونستم رشته معلمی بیارم مامان.. نتونستم پرستاری بشم.. اما شاید بتونم حسابدار خوبی بشم.. شاید بتونم بعدا آزمون استخدامی قبول شم.. شاید بتونم یه جا دیگه مشغول کار بشم.. ببخشید که رتبه ام رو از 25 هزار پایین تر نتونستم بیارم.. تو هم بدی کردی خب... امروز داد کشیدم گفتم چند برای کنکورم خرج کردی و چیکار کردی.. برگشت داد زد خودت چیکار کردی... هزینه صفر..مراعات صفر..فقط یه اتاق گذاشتن تو اختیارم....

کجان آدمای نی نی سایت که میگفتن سخت نگیر و یه رشته برو.. کدوم رشته برم؟ کدوم رشته برم وقتی داره با هزار بد و بیراه اینارو تو روم میگه؟ من آینده ندارم مثل دختری که میکرو آزاد آورد با رتبه پنجاه هزار اما خانواده اش بهش میبالیدن..من سه ساله جز سرزنش هیچی نشنیدم.. من یدونه آفرین نشنیدم..به من گفتن فقط هیچی نشدی.. گوه هم نشدی... 

نمی‌دونم چیکار کنم.. آخر سر میترسم کار دست خودم بدم چون واقعا تو فکرش افتادم.. هیچ جوره نمیتونم خودمو از این باتلاق نجات بدم

...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داغون شدی دختر

کم کاری داشتم آره داشتم ولی مشکل هم داشتم. مشکل روحی هم داشتم. مشکلات بزرگ هم داشتم که حتی این زن به اصطلاح مادر نفهمید چند ماهه مخفیانه زیر نظر روان شناسم.. 

نمی‌دونم چیکار کنم. دنیا دور سرم می‌چرخه... امروز عهد کرد نمیذاره

ابجیم رو برد تو دانشگاه خوند ارشدش رو کمک کرد خوند آیفون ها بهترین ها دستش داد...

من...براش هیچی نیستم 

با اینکه ابجیم وضعیتش اون زمان بدتر از من بود 

میگه برای اون کردم برای تو دیگه نمیکنم فایده نداره

...

عزیزم برات ناراحت شدم دولتی میاری؟؟؟ اگر دولتی هر رشته ای آوردی برو

نمیذاره

گفته رشته گوه نمیذارم بری 

آزاد و پیام نور هم نمیذارم بخونی 

گفته تو خودت آینده ات رو خراب کردی میتونستی فرهنگیان بیاری ولی نخوندی منم پول ندارم بری بخونی سه سال بعد بیکار بشینی تو خونه 

...

بده کسی که روش نفوذ داره باهاش حرف بزنه، دایی، خاله و..

به خدا دارم گریه میکنم. 

دو روز پیش خونه فامیل بودیم مامانم نبود.. صحبت درس و مدرک شد.. داییم می‌گفت بچه هارو سر مدرک اذیت نکنید یه چیزی بذارید برن بگیرن

خالم می‌گفت هر چی شد بفرستید برن... پشت کنکور روحیه شون خراب میشه.. 

اونا روشن فکرن.. اونا حمایت گرن

پدر و مادر من میگن ما پول نداریم .. ما هیچی نداریم .. باید یه رشته خوب بیاری وگرنه خودت هم گوهی... 

الان رفتم ناهار بخورم.. قرار بود گوجه بخره بابام من املت درست کنم.. یادش رفته بود.. مامانم بهم توپید غذا میخوای بخوری چیکار.. برو گمشو اتاقت:)

...

به خدا دارم گریه میکنم. دو روز پیش خونه فامیل بودیم مامانم نبود.. صحبت درس و مدرک شد.. داییم می‌گفت ...

عزیزم روزانه هزینه‌ی حداقلی میخواد، بگو پول نمی‌گیرم ازتون

از فامیلا اگه میتونی حمایت مالی بگیر یکم و بعد دانشجو شدی برو کار پیدا کن

عزیزم‌ باید با پدر و مادرت صحبت کنی واقعن روش درستی رو انتخاب نکردن ولی مطمئن باش چند سال دیگه حتی این روزا رو یادت نمیاد فقط امیدتو از دست نده بنظر من متقاعدشون کن که اگه آزادم قبول شدی حمایتت کنن

دهن به دهنش نشو .تو کارا کمکش کن حتما توی کارهای خونه  کمکش نمیکنی .اونم انتظار داره همش داخل اتاقی بهترین رتبه و رشته را قبول بشی ..

لیسانست را بگیر ازمون آموزگاری بده .یا بدون ازمون میتونی توی مدارس غیر انتفاعی شروع به کار کنی.

منم فکر میکردم اگه دولتی قبول نشم کارم تمومه. همش اطرافیانم میگفتن آزاد و پیام نور به درد نمیخوره و فلان ولی الان که دانشجو شدم همه میگن برای کارشناسی مهم نیست چه دانشگاهی میخونی مهم ارشد و دکتراس که دانشگاهت سطح علمی خوبی داشته باشه. عزیزم اینکه مادرت این حرفا رو میزنن دلیل بر این نیست که تو آدم بدی هستی یا نمیتونی هیچ کاری بکنی، فقط استرس ها و اضطراب ها باعث نمیشه تصمیم درستی بگیری و مادرت هم تحت تاثیر جو جامعه س که هرکس معلم نشه یا دولتی نره باید درسو ول کنه. میدونم عزیزم سخته این حرفا رو بشنوی و بیخیال باشی ولی اینو بدون که تو خودت آیندت رو میسازی نه حرف های مادرت که شاید از روی هیجان و جو جامعه باشه که هرکس فرهنگیان نره بدبخت میشه و فلان. نگاه نکن مادرت چی میگه نگاه کن تو چی دوست داری و حس میکنی توی چه کاری موفقی. اگه تو توی راهت مصمم باشی خود به خود بقیه باهات همکاری میکنن یا حداقل حرفاشون باعث نمیشه از راهی که میری دست بکشی

💚💚