2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 21 پست
پس اینا حتما باید باشه، دیگه؟ میگم نکنه زیاد با این بعد بها بدیم، بقیه موارد و کمتر اهمیت بدیم، ولی ...

کشش بهش نداشته باشی بعدا تو بغلش رفتن و رابطه برات عذاب میشه

صحبت های دکتر هلاکویی رو گوش کن

کشش بهش نداشته باشی بعدا تو بغلش رفتن و رابطه برات عذاب میشهصحبت های دکتر هلاکویی رو گوش کن

بعضیا میگن مهم نیس بعدا حس ایجاد میشه، ولی من فک نمیکنم، خصوصا که میشناسم خودمو 

شما خودت متاهلی؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهولی از مردی که جذابیت برام نداشته باشه چندشم میشه

منم دقیقا همینم، خواستگار خوب داشتم ولی به دل من نیفتاد حتی نمیتونستم فکرش و کنم نزدیکم شه، ولی بود کسی که حتی ایراد بیشتری دلشت به این خوبی نبود اما بیشتر به دلم نشست و اون حس بد و نداشتم بهش

اینکه بهش حس نداشته باشی با اینکه ازش بَدت بیاد خیلی فرق می‌کنه ، اگر ازش بدت میاد که هیچی کلا کنسله ولی اگر حسی نداری ممکنه به محبت تبدیل بشه 

من توی مشاوره ها شنیدم همینکه میل داشته باشی باهاش صحبت کنی کافیه و بعداً اون حس جذابیت بوجود میاد ولی اگر حتی نتونی باهاش حرف بزنی و حس بدی داشته باشی باید بذاریش کنار چون بعداً این تنفر بیشتر میشه 

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
اینکه بهش حس نداشته باشی با اینکه ازش بَدت بیاد خیلی فرق می‌کنه ، اگر ازش بدت میاد که هیچی کلا کنسله ...

آخه چجوری تصمیم یک عمر زندگی و با این ریسک که ممکنه بوجود بیاد، بگیریم؟ 

بنظرم اینجوری نیس اونایی که مورد خوب دارن و به دلشون نیس اینجوری خودشون و قانع میکنن که حس بعدا ایجاد میشه، بعدا هم راهی ندارن و عادت میکنن، شاید اون حس م هیچوقت پیش نیاد. 

بنظر من دیگه تا 1 ماه نهایت کسی به دل نشینه، دیگه نمیشینه 

آخه چجوری تصمیم یک عمر زندگی و با این ریسک که ممکنه بوجود بیاد، بگیریم؟ بنظرم اینجوری نیس اونایی که ...

نه عزیزم شما منظور منو بد متوجه شدین 😅 

میگم اگر حسی نداری ممکنه بعداً اون حس بوجود بیاد یعنی امیدی هست که رابطه رو ادامه بدین ولی اگر از همون اول حس تنفر داشتی نباید به امید اینکه شاید بعداً عشق بوجود بیاد رابطه رو ادامه داد

من مشاور که رفته بودم می‌گفت همینکه بعد از یکی دو جلسه دوست داشته باشی که بازهم باهاش صحبت کنی یعنی اون حس بوجود میاد 

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)