2777
2789
عنوان

تعویض شیرخشک آلفامینو با نئوکیت

85 بازدید | 7 پست

سلام خانما کسی هست آلفامینو بخاد تعویض کنه با نئوکیت .دقت کنید قصدم فروش نیست تعویضه و نئوکیت نیاز دارم خاهشا اگر دارید یا کسی میشناسید حتی اگر بفروشه نئوکیت بگید

پسر من نئو کیت میخوره ولی چند ماهه دیگه نمیدن بجاش الفامینو میدن فکن کنم دیگه وارد نمیشه

خب الان که آلفامینو میخوره بعد از تغییر شیرخشک چه علاعمی داشت .شکم کار کردنش؟ رفلاکسش؟ حساسیتش ؟بیقراریش؟و چقد گذشت که عادت کنه بهش یه توضیح مفصل میدی اگ چیزی مد نظرته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب الان که آلفامینو میخوره بعد از تغییر شیرخشک چه علاعمی داشت .شکم کار کردنش؟ رفلاکسش؟ حساسیتش ؟بیقر ...

پسر من الان ۳ سالشه و حساسیت خیلی شدید ب خیلی چیزا داره .  با نیوکیت و الفامینو رفلاکس نداشت دیگه رفلاکس فقط همون های اول بعد دیگه تموم شد.اما حساسیتش چون شدیده هنوز شدید پا برجاس .غیر از شیر گاو ب گوجه تخم مرغ هلو توت وخیلی  میوه های دیگه هم حساسیت داره ب موزم داشت ک فقط موزش بعد سه سال برطرف شده

پسر من الان ۳ سالشه و حساسیت خیلی شدید ب خیلی چیزا داره . با نیوکیت و الفامینو رفلاکس نداشت دیگه رف ...

چقد سخته منم حساسیت شدید و رفلاکس شدید داره ابان ۱۰ ماهشه روزی دو سه بار توی خاب فقط شیر میخوره دیوونه شدم 

پسر من الان ۳ سالشه و حساسیت خیلی شدید ب خیلی چیزا داره . با نیوکیت و الفامینو رفلاکس نداشت دیگه رف ...

تاحالا شیر بز دادی ب پسرت من براش گیر اوردم چن بار بهش دادم حس کردم اذیتش میکنه ولی انگار وزن دهی داره شیر بز

تاحالا شیر بز دادی ب پسرت من براش گیر اوردم چن بار بهش دادم حس کردم اذیتش میکنه ولی انگار وزن دهی دا ...

اره قدیم خیلی شیر بز بهش میدادم  عالیه گیرت اومد بهش بده .اما ی وقت زیاد ندادم الان اصلا دوست نداره لب نمیزنه