2777
2789
عنوان

قربونش برم چقد جنتلمن بود😍😂🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 74 پست
😂😂 والا اصن عین آدم بزرگا بود رفتارشمیگفتم برو بازی کن خب توام میگفت نه نمیرم بزرگ شدم 🤣🤣🤣

من خوشم نمیاد تو این سن کم بخوان ادای بزرگا رو در بیارن راستش 😅😅یعنی برام هیچ جذابیتی نداره 

یه جورایی انگار که طرف علاعم افسردگی داشته باشه حتی 

سلام عوضی.🥺🥺🥺

سلام 

ولی عوضی چرا😂😂

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرە پسرعمومم عالی رانندگی میکرد ولی تو روز نمیذارن رانندگی کنه تو شب ک خلوته و مامورا نیستن عموم میز ...

خب همین کارها باعث اعتماد بنفس بالاش شده و اینکه احساس میکنه دیگه مردی شده برا خودش...

بنظرم خیلی عالی دارن تربیتش میکنن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
اقا ماشالام دیگه زنت 🥺

رولهههههه 

میگم همش چرا اونور نیستشششش

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

اخه شاید با ماشین زدن یکی رو کشتن

آره خطرناکه 

باید مراقبشون باشن یواشکی ماشین برندارن

مثلا جاهای خلوتتر و جاده های امن تر در کنار یه بزرگتر رانندگی کردن خیلی تو اعتماد بنفس پسرها تاثیر داره

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
قلبمممم🥺❤️تعلیق شدم بخاطر دو تا ادم کم عقل

شوخی چراااا چ کارشون کرده بودی😂😂

تاپیک زدم دل نوشته برا ایران نوشتم چند تا افغانی ریختن تو بهم زدن جو تاپیکمو منم شستمشون🤣😂

چرا منو صدا نکردی باهم تعلیق شیم