بله قطعا چون ۹۰ درصد بارداریها بدون دخول صورت میگیره
من خودم چند نفر دیدم با یه بوس باردار شدن
خیلی مراقب باش حتما برو دکتر
من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
فعلا تو مثل چی افتادی دعوا با بقیه به بقیه اون موقع که کیف می کردی فکرشو می کردی دعواشو برا بقیه اوردی الانم دعوا تو ببر برا اونی که کیف شو کرد بابت رفتار زشتت هم سپردمت امام حسین نذاره خوشی ببینی شوهرت یا هرچیت هست الهی خیرخوشی باهاش تجربه نکنی
عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم
من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️
جوآب سوالم میدی ممنون میشن مسخره بازی درنیاریبا این شرایط بارداری میشه یا ن؟!مایع منی هم تخلیه نشده ...
نه عزیزم امکان نداره اینطوری باردار بشی بعضی وقتا حتی کامل ریخته میشه داخل ولی باردار نمیشی خیالت راحت باردار نمیشی