2777
2789
عنوان

میشه لطفا بیاید 🙏🌸💕

231 بازدید | 18 پست

دوستای گل نی‌نی سایتی من 

میشه اگه این تاپیک رو دیدین برام دعا کنید 

امروز برام روز مهمیه ، دعا کنید اون چیزی که خیره اتفاق بیفته 

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍

انشالله هر چی خیره

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اللهم صل علی محمد و آل محمد

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

سلام عزیزم. 

کاربریتونو بعداز مدتها پیدا کردم. 

متوجه شدم ک از ازدواج قبلی راحت شدید و با کسی ک دوستش داشتید ازدواج کردید. 

مبارکه، امیدوارم خوشبخت باشید همیشه💗🙏🏻

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

سلام عزیزم. کاربریتونو بعداز مدتها پیدا کردم. متوجه شدم ک از ازدواج قبلی راحت شدید و با کسی ک دوستش ...

سلام عزیزم 

ببخشید که به خاطرتون نمیارم 

بله با عشقم ازدواج کردم 

و چند روز پیش هم بیبی چکم مثبت شد 🥺

سلام عزیزم ببخشید که به خاطرتون نمیارم بله با عشقم ازدواج کردم و چند روز پیش هم بیبی چکم مثبت شد 🥺

خواهش میکنم عزیزم

بسلامتییییی مبارکه😍❤ امیدوارم قدمش پرخیروبرکت باشه 🥰🐥💋

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

مهشادددد😭😭😭😍😍😍منم حاملم

دختر نازنیم اگر روزی این نوشته را خواندی شاید دیگر آن دختر کوچولوی امروز نباشی. شاید بزرگ شده باشی،رویاهایت را دنبال کنی، شکست خورده باشی یا برای موفقیت هایت جشن گرفته باشی اما میخواهم چیزی را همیشه بدانی.از روزی که بدنیا آمدی زندگی برای من معنای دیگری پیدا کرد قبل تو هم نفس میکشیدم هم میخندیدم هم زندگی میکردم اما بعد از تو فهمیدم قلب آدم بیرون از بدنش هم میتواند بتپد. ممکن است روزهایی برسد که به خودت شک کنی که دنیا آن طور که میخواهی با تو مهربان نباشد یا احساس کنی تنها مانده ای در آن روزها این نوشته را دوباره بخوان و یادت باشد که تو از همان روز اول کافی بوده ای نه بخاطر موفقیتهات نه بخاطر تایید دیگران فقط بخاطر اینکه«تو» هستی❤من همیشه نمیتوانم کنار تو باشم اما عشق من همیشه همراهت خواهد بود در هر تصمیمی که میگیری در هر مسیری که انتخاب میکنی و در هر شهری که زندگی میکنی قلب من با تو سفر خواهد کرد. آرزو میکنم شجاع باشی آنقدر شجاع که خودت را همانطور که هستی دوست داشته باشی. مهربان باشی نه فقط با دیگران با خودت هم و خوشبخت باشی نه به آن شکلی که دنیا تعریف میکند بلکه به شکلی که قلب خودت میخواهد. واگر روزی از من پرسیدند بزرگترین افتخار زندگیت چه بود بدون فکر میگویم اینکه مادر تو بودم... دوست دارم دخترم 🥺❤ خدای قلب کوچیک من تویی قلبم❤

سلام عزیزمممممم خوبی ؟چقد دلتنگت بودممممممواااییییی🥺😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

سلام عشقمممم قربونت بشم من😍😍😍🥹🥹🥹🥹🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

نمیدونم چقد دنبالت گشتم چقدر دلتنگت بودم چقدر دوست داشتم باهات حرف بزنم کلی حرف نگفته دارم که بهت بزنم😭😭😭😍😍 وقتی دیدم تاپیک جدید زدی نمیدونی چشام برق زد واقعا خوشحال شدم... حالت چطوره دخترررر میدونی چقدر دوست دارم نی نی خوشگلت درچه حاله😍😍🥺🥺فک کنم باهم دیگه از اون زندگی های سمی بیرون اومدیم و دوباره ازدواج کردیم و الان داریم مامان میشم😍😍😍😍

من یه دختر دارم. دخترم بهار بدنیا میاد

دختر نازنیم اگر روزی این نوشته را خواندی شاید دیگر آن دختر کوچولوی امروز نباشی. شاید بزرگ شده باشی،رویاهایت را دنبال کنی، شکست خورده باشی یا برای موفقیت هایت جشن گرفته باشی اما میخواهم چیزی را همیشه بدانی.از روزی که بدنیا آمدی زندگی برای من معنای دیگری پیدا کرد قبل تو هم نفس میکشیدم هم میخندیدم هم زندگی میکردم اما بعد از تو فهمیدم قلب آدم بیرون از بدنش هم میتواند بتپد. ممکن است روزهایی برسد که به خودت شک کنی که دنیا آن طور که میخواهی با تو مهربان نباشد یا احساس کنی تنها مانده ای در آن روزها این نوشته را دوباره بخوان و یادت باشد که تو از همان روز اول کافی بوده ای نه بخاطر موفقیتهات نه بخاطر تایید دیگران فقط بخاطر اینکه«تو» هستی❤من همیشه نمیتوانم کنار تو باشم اما عشق من همیشه همراهت خواهد بود در هر تصمیمی که میگیری در هر مسیری که انتخاب میکنی و در هر شهری که زندگی میکنی قلب من با تو سفر خواهد کرد. آرزو میکنم شجاع باشی آنقدر شجاع که خودت را همانطور که هستی دوست داشته باشی. مهربان باشی نه فقط با دیگران با خودت هم و خوشبخت باشی نه به آن شکلی که دنیا تعریف میکند بلکه به شکلی که قلب خودت میخواهد. واگر روزی از من پرسیدند بزرگترین افتخار زندگیت چه بود بدون فکر میگویم اینکه مادر تو بودم... دوست دارم دخترم 🥺❤ خدای قلب کوچیک من تویی قلبم❤

سلام عشقمممم قربونت بشم من😍😍😍🥹🥹🥹🥹🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺نمیدونم چقد دنبالت گشتم چقدر دلتنگت بودم چقدر ...

منم خییییلی خوشحالم پیدات کردم

بهت درخواست دوستی دادم عشقم.

من بچم پسره.

وای باورم نمیشه همه چیزمون باهم شده 😍😍😍😍 منم اواخر اسفند با اوایل فرودین زایمانمه.

دخترتو باید بدی پسر من😍 گفته باشما 🥺😍