2777
2789
عنوان

🙏🏿🙏🏿سگ سیاه افسردگی

146 بازدید | 7 پست

دوستان حقيقتا ۳ ساله افسردگی شدید دارم خیلی تنهام نه دوستی نه چیزی همه ی زندگیم شده فضای مجازی خیلی دلم میخواد برم بیرون با کسی مثل خواهد مادری اما خب نمیرن دارم میپوسممم چیزی نخریم فقط دوست دارم قدم بزنم 😭😭چیکار کنم باشگاه نمیتونم برم کسی نیس ببره نمیزارن پیاده هم برم دارم میمیرم از صبح گریه کردم فقط یبار عید بیرون دراومدم یبار هفته ی پیش به خاطر کلاس زبان 

قدر هست را ندانی میشود بود!

یبار اینو گذاشتم نوت اینستا سگ سیاه افسردگی

خاله م برگشته ریپلای زده با منی؟

(سبزه س)

پشمام ریخته بود 

پاکش کردم نوت رو

نمی زارن با تاکسی بری؟

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط از قانون ۵ثانیه استفاده کن 

و اینکه اصلا بفکر این نباش ک چیکارا کنم ک خوب بشم

هرچیزی ب ذهنت میرسه انجام بده از رقصه پیاده روی کار کردن حتی اتاق مرتب کردن و...‌.

حتما بیرون برو خونه نمون خونه موندن مساویه با مرگ

گفتی که پس از سیاهی رنگی نبود! ؟ پس موی سیاه من چرا گشت سپید...    
یبار اینو گذاشتم نوت اینستا سگ سیاه افسردگیخاله م برگشته ریپلای زده با منی؟(سبزه س)پشمام ریخته بود پ ...

نه نمیزارن خودشون هم نمیان اگه بیارم با هزارتا التماس و منت

قدر هست را ندانی میشود بود!