2777
2789

کاملا درکت میکنم با تمام وجودم درکت میکنم😭😭خودم شب و روزم گریه‌ست

الهی بحق علی و شهید کربلا خدا کمکت کنه

کمک منم کنه😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلا شدن به جونم بدون دلیل نمیفهمم که چرا اگه دلیلی داشت بهتر بود سر چرت ترین چیزا عذاب میشن من زندگی ...

چندسالته خوشگلم

دلم میخواد زندگیمو بدم دست یکی بگم اینو یه دقیقه میگیری؟ بعد فرار کنم 

کاملا درکت میکنم با تمام وجودم درکت میکنم😭😭خودم شب و روزم گریه‌ستالهی بحق علی و شهید کربلا خدا کمک ...

قربونت برم انشالله خداجوابشونو میده ظلم بی جواب نمیمونه 

منم کلا ناقص کردن هنوز امیددارم خدا حقمو بگیره♡

قربونت برم انشالله خداجوابشونو میده ظلم بی جواب نمیمونه منم کلا ناقص کردن هنوز امیددارم خدا حقمو بگی ...

من حتی همشون رو بخشیدم

فقط ب خدا میگم یکاری کن زود باعشقم ازدواج کنم😭

و بتونم ان‌شاءالله بحق علی یک کاری دست‌وپا کنم 😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

خیلی خوبه که حالا یکیو دوست داری و دلت گرمه

ولم کرده و رفته😭