2777
2789
عنوان

مامانا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر شیشه گشاد نباشهاول هم شیر خودت رو بدهشیرخشک هم خیلی خوشمزه نباشهانگار نان اینا خوشمزه اسمن اپتامی ...

امروز میبرمش دکتر ببینم چی میگ دکتر . اپتامیل ضد نفخ و دل‌درد داریم؟ سرشیشه یه قطره میریزه مارک بی بی لند 

تا میزارمنش زمین از استرس لینکه بیدار نشه گریه کنه خوابم نمیبره میگم الان بیدار میشه..

حق داری منم یه پسر ۵ ساله دارم یه دو ساله وکاملا درکت میکنم 

برای همین میگم کمک بگیر خیلی سبک میشی

بگو بذارنش روی پاهاشون مث گهواره خیلی ریز تکونش بدن ارامش میگیره بیدار نمیشه

من گهواره ازینایی که تلویزیون تبلیغ میکرد هم خریدم خداییش خیلی کمک میکرد بچه بخوابه 

اسمشو چی گذاشتی؟

بده من یه هفته برات نگهش دارم شدیددد دلم بچه میخواد بچه ای که تازه دنیا اومده و زیاد نق میزنه که اینقدد درگیرش شم که نتونم فکر و خیال کنم نوشتی تا صبح نمیخوابه تو دلم حس کردم برام یه تراپی عالیه خدا حفظش کنه برات 😭🥹🥹

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

عزیزم بچه ها اینجورین اصولا تا چله منم خواهرم وقتی دنیا اومدهمش گریه میکرد تا صبح ستستمشون عجیبه روز میخوابن شبا بیدار سعی کن روز بخوابی تو هم که شب بتونی بیدار بمونی هر چند میدونم الان مهنونا خستت کردن 🤣

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی