2777
2789
عنوان

چطور بفهمم کسی توی تقدیرمه

156 بازدید | 16 پست

ایا بعد از سالها

اینکه اسمشو زیاد ببینیم اطرافمون 

وگاهی خوابشو ببینیم بعد 

توی ف. ال هامون باشه 

و.... 

یعنی تو تقدیرمونع؟ 

شما تجربتون درمورد این مسائل چیه 

چیزی جالبی هست ک بخواید ب اشتراک بذارید؟ 

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تبلیغ نیس ولی من پیش یه خانمه رفتم اسم پارتنرم گفتم گف تو طالعت هست به دوستم گف نامزدش تو طالعش نیس و جدا میشن واقعا الان تو عقد دارن طلاق میگیرن 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

من خیلی دوست دارم عاشق این   فا ل  گرفتن و این داستانا هستم 

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

ربطی نداره

تو یک سنی آدم دلش میخواد تو تقدیرمون باشه 

ولی ربطی نداره

به ذات آدماست

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

شمارش بزار قیمتشم بگو

باید حضوری بری جواب تلفن نمیده 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

حالا اسم شوهر آینده تورو نگف؟‌

اسم پارتنرم گفتم 

گفتم بهم میرسیم گف خیره بله ولی برا دوستم گف جدایی افتاده بااینک ما نگفتیم دوستم تو عقده 

من خیلی دوست دارم عاشق این فا ل گرفتن و این داستانا هستم

ابجیم بلده ولی باید التماسش کنم ک بگیره