2777
2789
عنوان

وای بچه ها

213 بازدید | 16 پست

یکی از بچه ها تاپیک زده بود آیبنه واقعیه یا دوبین گوشی

همه گفته بودن دوربین پشت واقعیه

اگه دوربین گوشی واقعیه که من خیلی زشتم افسردگی گرفتم😭

دوبین پست خیلی کجم دماغم گنده زشت ای خدا 🥲

به خدا منم تو دوربین زشتم

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

بیشتر ببینید

ولی نگران نباش دوربین گوشی دروغه آیینه واقعیه

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه گفتن دوربین گوشی واقعیه

نه بابا طرف بچه بوده تاپیک زده بقیه هم سربه سرش گذاشتن از کجا معلوم همه با ف.یلتر میندازن دیگه

بیشتر ببینید
الان امتحان کردم آبجیم شبیه دوربین گوشی بود

بیشتر آیینه معلوم میکنه

بیشتر ببینید

عزیزم خودت فکر کن 

یکی از اعضای خانوادت مثلا اون چیزی که تزش می بینی شبیه اونیه که تو آینه می بینیش یا دوربین گوشی؟

معلومه آینه دیگه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بیشتر ببینید