2777
2789
عنوان

هنوز باورم نمیشه امشب چی شد یهو🥲

1214 بازدید | 48 پست

امروز عاشورا بیرون نرفتم به دلایلی...

بعد شب خودم شام غریبان گرفتم توی خونه

یهویی شد با خانواده رفتیم بیرون 

طی ی تصمیم یهویی رفتیم امام زاده شهرمون

همه داشتن شمع روشن میکردن

منم باز رفتم روشن کردم

هرچی به بقیه گفتم بیاید توی امام زاده نیومدن خودم تنها رفتم

خلوت بود

ی زنه داشت به ضریح سبز گره میزد منم دلم خواست

یهو چشمم به دستم افتاد که ۶ماهه سبز متبرک امام رضا دور دستم گره خورده یهو به ذهنم رسید که بازش کنم

بازش کردم رفتم دور ضریح بستم و حاجت خواستم

به دو دقیقه نرسید ی خانوم اومد جلوی من بازش کرد و بردش 

رفتم جلوش بهش گفتم این سبز متبرک امام رضاست من الان گرش زدم ازش خوب نگهداری کنین یهو همه گفتن حاجت رواشدی هم تو هم این خانوم

یهو خانومه گفت حالا من ی چیزی بگم؟؟گفتم چی؟گفت من مشهدی ام 

اصلا باورم نمیشددددد....

بهش گفتم پس ببرید مشهد گرش بزنید و همه کلی دعا میکردن و میگفتن تو حاجتت و گرفتی

شما همچین تجربه ای دارین؟واقعیه؟

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اعتقاد داشته باشی آره حتما 

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

اره واقعیه

😍😍😍✨🫶🏼

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞