2777
2789
عنوان

نمیتونم شوهرم رو ببخشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 26 پست

اگر شرایط جدا شدن رو نداری پیگیر نشو بدتر میشه

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر شرایط جدا شدن رو نداری پیگیر نشو بدتر میشه

میخوام یه جوری کاتش بدم

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿
شاید منشی میخواد زندگیتو خراب کنه خودش بیاد جای شما زیاد اعتماد نکن

نه اول خودم داستان رو فهمیدم بعد به اون گفتم آمار بده 

شرایطش جوری نیست که بتونه بیاد جای من

الان خیلی گیجم

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿

[QUOTE=387220919]نه اول خودم داستان رو فهمیدم بعد به اون گفتم آمار بده  شرایطش جوری نیست که بتونه بیاد جای من ...[/QUOTاگه شرایط جدایی نداری اصلا به روش نیار خودش پشیمون میشه خدا نگذره از هر چی زن هرزه وخونه خراب کن به حق این شبهای عزیز

میشه دقیق تر بگی چی دیدی ازش؟ و مشکلات دیگرتون چیا هست؟

اینکه به عنوان دوتا همکار دوست هستن رو پذیرفته

ولی دوست عادی

اما خب این وضعیت به دوست عادی بودن شبیه نیست 

[QUOTE=387220919]نه اول خودم داستان رو فهمیدم بعد به اون گفتم آمار بده شرایطش جوری نیست که بتونه بی ...

الهی آمین

اینکه به عنوان دوتا همکار دوست هستن رو پذیرفتهولی دوست عادیاما خب این وضعیت به دوست عادی بودن شبیه ن ...

عزیزم منم چنین چیزی دیدم اون زمان ب گوشیش دسترسی داشتم ولی بعدش دیگه اصلن ولی میگفت موکلم هست و حق داره اینطوری حرف بزنه ولی خب عکساشم تو لب تاپش بود که کامل انکار کرد ومن شک کردم و خدا خواست از طریقی بی گمان فهمیدم همون زنیکه بی اصل و نسب ج.نده بیشرفه .... ببخشید چون بشدت اعصابم بهم ریختس

استارتر من تاپیکای قبلیتو خوندم اینکه با شوهرت با عشقوعلاقه ازدواج کرده بودی و تو۱۵ سالت بوده موقع ازدواج و به ه اصرار اون راضی شدی و برام زندگیت جالب بود

چرا الان خیانت کرده؟

اینایی که سنتی یا از روی اجبار ازدواج میکنم اوکی ولی شوهر شما چرا؟

یعنی جدی بعد گذشتن  چند سال از زندگی همچی سرد میشه یعنی؟

یا از همون اول علاقه ای نداشت بهت