2777
2789
آخی از پروف و اسم کاربریت معلومه شکمویی🤗😂

🤣🤣🤣 اره مخصوصا عشق بستنی دارم 


 در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هردو عزیزم

خمیر با همزن حرفه ای 

یه قاشق غذا خوری مایه خمیر و یه قاشق شکر و نصف قاشق نمک رو با یه لیوان آب میذاری  تو کاسه همزنت وقتی عمل اومد حالت کف مانند شد


دوتا پیمانه آرد قنادی میذاری همزن با اون دسته که برا خمیر هست روشن میکنی رو حالت آروم پیمانه سوم آروم آروم اضافه کن خمیرت سفت نشه


بعد یه فنجان روغن اضافه میکنی میذای پنج دقیقه ورز بده همزن خ میکنی


خمیر جم میکنی حالت گلوله روشو میپوشونی میذاری یه جای گرم 


خمیرت که دو برابر شد پهن میکنی تو سینی فر زیرش روغن بریز کع نچسبه


وقتی پهن کردی با چنگال سوراخ سوراخ میکنی


بازم میذاری یکم پف کنه بعد بذارش تو فرر که از قبل گرم شده وقتی پف کرد و نیم پز شد مواد پیتزا و پنیر پیتزا روش بریز و دوباره بذار تا خوب بپزن عالی میشه عالی


این خمیر واسه سه نفر کافیه 


اگه دو برابر خواستی موادتو دو برابر کن 


مواد لازمش اینه


یک لیوان آب


مایه خمیر خوری 1 ق غ خ


نمک نصف ق غ خ


شکر یک ق غ خ پر


آرد سه پیمانه


روغن یک فنجان

خمیر با همزن حرفه ای . یه قاشق غذا خوری مایه خمیر و یه قاشق شکر و نصف قاشق نمک رو با یه لیوان آب میذ ...

یعنی اول یکم خمیر و میذاری بپزه بعد در میاری باز موادشو پنیرو میریزی؟

یعنی اول یکم خمیر و میذاری بپزه بعد در میاری باز موادشو پنیرو میریزی؟

چند تا تیکه مرغ رو با یکم آب و پیاز و زردچوبه و یکم فلفل سیب زمینی نگینی میزاری با حرارت ملایم بپزه وقتی پخت مرغ ریش ریش می‌کنیم قارچ فلفل دلمه‌ای تفت میدی اگه دوست داشتی کالباس بزار آویشن نمک زردچوبه یخورده با تفت میدی خمیر که از فر درآوردی سس گوجه‌ای پنیر پیتزا میزاری بعد موادتو روش میزاری بعدم در آخر پنیر پیتزا ی‌ذاری میزاری تو فر روش که طلایی شد درش میاری


ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز