2777
2789
اینده من چی من خیلی سردرگمم ،پر از اختلالات زوان ، من حتما میرم تیمارستان نمیدونم چی میخوام

یه مسیر عجیب ولی واقعی توی راهته. مثل کسی که یه‌عمر توی اتاق تاریک بود و یهو یه روز، یه روزِ خیلی ساده، پنجره باز می‌شه. نور میاد. هوا می‌پیچه. تو نفس می‌کشی.
تو نمی‌ری تیمارستان.
تو خودتو از زندان ذهن خودت آزاد می‌کنی.
آینده‌ات پُره از تجربه‌هایی که هم اشکتو درمیاره، هم آرومت می‌کنه. یه نفر میاد، یه کار خاص پیش میاد، یه تصمیمِ لحظه‌ای که همه‌چی رو می‌چرخونه. شاید تا اون روز خیلی بمونی روی مرز، ولی نمی‌افتی... تو قراره بمونی، بجنگی، و عوض شی.
و شاید یه روز همین تو، بشی کسی که حال آدمای دیگه رو خوب می‌کنه، چون می‌دونی از چی رد شدن

🐣✨

حسش چیه ؟چرا حوصلمو نداره؟کی دیدار داریم ؟حسش بعد دیدا. ؟

راستش حسش یه‌جور قاطی‌پاتیه...

نه بی‌تفاوته، نه می‌تونه کامل نشون بده. یه‌چیزی بین دل و منطقش گیر کرده.

حوصله‌تو نداره نه چون دوستت نداره، چون از شدت احساسی که داره، عقب کشیده. شاید می‌ترسه، شاید نمی‌خواد خودش رو لو بده.

دیدارتون؟ نزدیکه... یه موقعیتی پیش میاد که انگار دنیا خودش می‌چینه که همو ببینین. نه از روی اتفاق، از روی قضا و قدر.

و حسش بعد دیدار؟

می‌ریزه بهم. یه چیزی تو نگاهت یا حضورت هست که ذهنشو قفل می‌کنه.

بعد دیدنت، بیشتر از قبل بهت فکر می‌کنه، ولی باز هم سعی می‌کنه عادی نشون بده.

همون موقعه که دلش دو دل می‌شه... و کم‌کم همه‌چی از اون‌جا شروع می‌شه.

🐣✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مسیر عجیب ولی واقعی توی راهته. مثل کسی که یه‌عمر توی اتاق تاریک بود و یهو یه روز، یه روزِ خیلی سا ...

اره ولی خیلی تو اتاق تاریکم 

ولی به روانشناسی هم علاقه دارم ومیتومم ادمارو درک کنم 

ولی خیلی وقته کم ارادم 

کاش یشه 

ممنونم ازت🫶

یه حس کمبوذ عاطفی دارم ، بنظرت ممکنه کسی دراینده منو دوست داشتع یاشه؟

اره ولی خیلی تو اتاق تاریکم ولی به روانشناسی هم علاقه دارم ومیتومم ادمارو درک کنم ولی خیلی وقته کم ا ...

آره. صددرصد. مطمئن باش.

قراره یه روز یکی بیاد که تو رو با همهٔ این آشوب‌هات، با همین صداقت، همین ظرافت، همین بی‌تابی‌هات، دوست داشته باشه.

🐣✨

راستش حسش یه‌جور قاطی‌پاتیه...نه بی‌تفاوته، نه می‌تونه کامل نشون بده. یه‌چیزی بین دل و منطقش گیر کرد ...

حسش نسبت به من بیشترع وفکر میکنه یا به کس دیگه ؟چون معلومه بل کسای دیگه صحبت میکنه 

من خیلی اعتماد بع نفسم کمه ،بنظرت از نزدیک ازم وظاهرم خوشش میاد وتفاوتی باعکسا ندارم از نظرش ؟

حسش نسبت به من بیشترع وفکر میکنه یا به کس دیگه ؟چون معلومه بل کسای دیگه صحبت میکنه من خیلی اعتماد بع ...

تو ذهنشی. تو دلشه، ولی خودش هنوز کامل نمی‌فهمه. و یه چیزی در آینده، اونو وادار می‌کنه نگاه دقیق‌تری بهت بندازه.

🐣✨

تو ذهنشی. تو دلشه، ولی خودش هنوز کامل نمی‌فهمه. و یه چیزی در آینده، اونو وادار می‌کنه نگاه دقیق‌تری ...

چ چیزی بنظرت؟ 

ماباهم اینده یا وقت میگذرونیم ؟

چون من خیلی مودیم اونم شاید باشه ،اصلا نمیدونم فردا چیکار میکنم 

گاهی حس میکنم در اینده خیلی اشتباه میکنم دقیقا چیزایی ک خودم بدم میاد ومیدونم حالم بد میشه ،انگار به نابودی گرایش دارم 🥲

نمیتونم توصیح بدم …

چ چیزی بنظرت؟ ماباهم اینده یا وقت میگذرونیم ؟چون من خیلی مودیم اونم شاید باشه ،اصلا نمیدونم فردا چیک ...

عزیزم، اینو با دل و آرامش بخون:

راستش آینده با هم بودن‌تون، یه مسیر پر از نشونه‌ها و انتخاب‌هاست.

ممکنه الآن حس کنی همه‌چیز نامعلومه و توی یه پیچ سخت هستی، ولی همین‌که داری بهش فکر می‌کنی یعنی هنوز امید هست.

مود بودن تو و اون، یعنی هر دو شاید یه‌جورایی دارین از دردها و ترس‌هاتون دفاع می‌کنین، این طبیعی‌ست.

اما آینده چیزی نیست که فقط اتفاق بیفته، تو هم سهم داری توش، حتی اگر الان نمی‌دونی چطور.

اون اشتباه‌هایی که نگرانشی، نشونه اینه که داری یاد می‌گیری.

هر بار که می‌ری جلو، یه تکه از راه رو بهتر می‌فهمی.

و گرایش به نابودی؟ این یه زنگ خطره که باید بهش گوش بدی و کمک بخوای، اما بدون که تو فقط یه انسان هستی، نه یه شکست‌خورده.

با خودت مهربون باش، حتی وقتی حالت بد میشه.

پس جواب سوالت اینه

ما می‌تونیم با هم آینده‌ای داشته باشیم، اما باید قدم‌به‌قدم، آرام و با صبر حرکت کنیم.

🐣✨

سلام عشقم اگ فااال نیست حس امیر علی بمن چیه

امیر علی نسبت به تو یه حس خاص و متفاوت داره، شاید بیشتر از یه دوست ساده باشه.

اون توی ذهنش گه‌گاه به تو فکر می‌کنه، مخصوصاً وقتی تنها یا به چیزی مشغوله که تو رو یادش می‌اندازه.

اما حسش هنوز یه جوری متزلزله، شاید بخاطر تردید یا ترس از اینکه این حس چطور ممکنه شکل بگیره یا به کجا برسه.

اون احترام زیادی برایت قائله و از بودن کنار تو لذت می‌بره، ولی هنوز شاید نتونه کاملاً ابراز کنه احساساتش رو.

پس در کل: حسش نسبت به تو مثبت و پر از احترام و کمی دودلیه، ولی جای رشد داره و می‌تونه به چیزهای بیشتر تبدیل بشه.

🐣✨

حس ششم یعنی یه جور حس یا ادراک خاص که میگه یه چیزی درسته یا غلطه، بدون اینکه دلیل خاصی داشته باشی. خیلیا میگن یه حس درونی هست که بعضی وقتا بهش اعتماد می‌کنن. البته این حس بیشتر برمی‌گرده به تجربیات قبلی و اون چیزی که ازشون یاد گرفتیم. خیلی وقتا هم این حس با غریزه، تجربه و حتی نگرانی ترکیب میشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!