2777
2789
عنوان

چقد خوب گفتن 😊

161 بازدید | 11 پست

https://www.instagram.com/p/Bfp81gmne3W/

برخلاف کارشناس تشتی توصیه میکنم حتما ببیند😊

حالا یه عده ننه قمر و نگران درصحنه میان میگن بوسه و بغل جلو بچه ها بدآموزی داره

مردی که محبت میکنه مرد نیست مرد باید خشن باشه عربده بکشه و تشت شیر😬😲😑

😂😂😂والا 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر وی یه سازی میزنه 

😁ولی من با حرف ایشون👆 کاملا موافقم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

منکه موافقم زن و شوهر محبتشون نباید با موقعیت شناسی باشه.نه اینکه فرت وفرت تو بغل هم باشن نه.اما محبتشون روهم نباید ازهم دریغ کنن

کی بشه منم تیکر بارداری بزارم ومنتظر اومدن نینیم باشم؟؟؟!!! من به دستای خدا خیره شدم 
منکه موافقم زن و شوهر محبتشون نباید با موقعیت شناسی باشه.نه اینکه فرت وفرت تو بغل هم باشن نه.اما محب ...

دقیقا واینکه گوشه ای ازون ابراز محبت و عشق رو بچه ها باید ببینن که اونام عشق رو تو زندگی یاد بگیرن منتقل کنن به نسل بعد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه زن و شوهر جلوی بچه بهم محبت نکنن حاصلش میشه همین مردایی که بلد نیستن ابراز محبت کنن 

لینک رو ندیدم چون نتم داره تموم میشه😋 ولی من از بچگیم ابراز علاقه مادر و پدرم رو به هم دیدم همین باعث شد هم همیشه احساس آرامش کنم ، هم اینکه خودمم یاد بگیرم چجوری به همسرم محبت کنم 

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
اگه زن و شوهر جلوی بچه بهم محبت نکنن حاصلش میشه همین مردایی که بلد نیستن ابراز محبت کنن  لینک ...

دقیقا درسته کاملا باهات موافقم 

لینک یه آقاییه که کارشناسه فکر میکنم نبی زاده فامیلش تو برنامه شجاعی مهر داره درباره عشق ورزی والدین حرف میزنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقا واینکه گوشه ای ازون ابراز محبت و عشق رو بچه ها باید ببینن که اونام عشق رو تو زندگی یاد بگیرن م ...

متاسفانه تو جامعه ما یه طوریه که زن و مرد محبتشون باید تو خفا باشه وکسی نبینه بچه ها هم از پدر مادر فقط رفتار معمولی و گاهی فقط اخمو بودن رو یاد میگیرن

نمی‌دونم درسته یا نه ولی منو همسرم حتی خونمون مهمون هم باشه از بیرون که میاد باهم دست می‌دیم یه نگاه عشقولانه بهم میکنیم تازه اگه مهمونمون مثلاً خواهر من باشه چون باهم راحت تریم همسرم گونموهم میبوسه اتفاقا خواهرم همیشه میگه کارتون درسته  خوب کاری میکنید

ببخشید یکم طولانی شد

کی بشه منم تیکر بارداری بزارم ومنتظر اومدن نینیم باشم؟؟؟!!! من به دستای خدا خیره شدم 
متاسفانه تو جامعه ما یه طوریه که زن و مرد محبتشون باید تو خفا باشه وکسی نبینه بچه ها هم از پدر مادر ...

خواهش میکنم عزیزم 

نه کاملا درسته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاسفانه تو جامعه ما یه طوریه که زن و مرد محبتشون باید تو خفا باشه وکسی نبینه بچه ها هم از پدر مادر ...

دقیقا مثل من و همسرم ، حتی وقتی مهمون داشته باشیم یا جایی بریم که ایشون بعد از من بیاد مثل خونه خواهر یا برادراش بلند میشم و استقبالش میرم اگه با مهمون ها کمی رودربایسی داشته باشیم پیشونیم رو میبوسه اگه نه که گونه م رو 

ایننوری پس فردای روزگار بچه ای هم داشته باشیم هم احترام رو یاد میگیره هم عشق رو

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚