2777
2789
منم با نامزدم که هنو عقد نکرده بودیم نشون بودیم بهم خیانت کرد و من جدا شدم ولی الان‌میگه پشیمونم درس ...

من نمی خوام بگم کسی تغییر نمیکنه ....

من تجربم گفتم 

اگه می خوای وایستی 

یاد بگیر حرف دلت بهش نگی مثلا همین که تو نی نی سایتی یا .‌‌..

بعد مهر سنگین و اموال و .... همه چی بگیر 

و زود ازدواج نکن

از این موردا نداشتن ولی با یکی بود ۵ بار طلاق گرفته بودخخخخخ بعد طلاق پنجمش پیام داد به پدر بچه هام ...

خاک تو سرشون مردی که به زن خودش خیاتت میکنه قراره برای اینا چی باشه واقعا مرد ارزوهلشون اینه زنه الان فکر میکنه شوهرم چه مرد خوبیه روی سگشو هنوز ندیده از دور همه خوبن اگه زیر یه سقف بودن و تونستن طاقت بیارن انوقت قبوله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک تو سرشون مردی که به زن خودش خیاتت میکنه قراره برای اینا چی باشه واقعا مرد ارزوهلشون اینه زنه الا ...

البته این زن آخری خودش مشاور

و براش اصلا مهم نیست و نبوده

هر جا لازم بوده یه مرد باشه بهش باج ج ... داده استفاده هاش برده

الانم من دستش رو کردم کمرنگ شده وگرنه همچنان بود 

که الان میگم چه بیکار بودم والا

بعد جالب اینجاست با یه کسی میرن تو رابطه خیلی سطح پایین تر از خود ما خب تو مشکلت چیه با یکی رفتی تو ...

حالا اینا این کار میکنن درحالی که مردای دیگه برای چیزی که اینا نمیخوان سر ودست میشکونن

البته این زن آخری خودش مشاورو براش اصلا مهم نیست و نبودههر جا لازم بوده یه مرد باشه بهش باج ج ... دا ...

برن گم شن از من میشنوی پولاشو خرج کن هرچی دوست داری بخر نزار رو دلت بمونه قناعت اینا چیه تا همین جا کردیم بسه مردی که خیانت میکنه لیاقت نداره بزرگ بشه

بعد جالب اینجاست با یه کسی میرن تو رابطه خیلی سطح پایین تر از خود ما خب تو مشکلت چیه با یکی رفتی تو ...

اخ مگه زن خوب 

زن زندگی 

همچین کاری میکنه 

بیاد تو زندگی یکی دیگه 

برن گم شن از من میشنوی پولاشو خرج کن هرچی دوست داری بخر نزار رو دلت بمونه قناعت اینا چیه تا همین جا ...

من اینقد بزرگش کردم 

از هیچ آوردمش بالا بالا بالا 

حالا هر کارم کنم نمیگن اه فلانی

میگن اه زنش نساخت

اخ مگه زن خوب زن زندگی همچین کاری میکنه بیاد تو زندگی یکی دیگه

من حتی فهمیدم طرف پسر ۱۵ ساله داره شوهر داره 😑  حتی آدرس خونه شم پیدا کردم و اسکرین شات پیام هاشو داشتم ولی دلم راضی نشد گفتم تو خونه دعوا میوفته شر میشه بچه داره😑  نمی دونم واقعا چجوری دل خودشون راضی میشه 

من اینقد بزرگش کردم از هیچ آوردمش بالا بالا بالا حالا هر کارم کنم نمیگن اه فلانیمیگن اه زنش نساخت

منم شوهرم وضعش خوبه زنه خب طبیعتا فکر میکنه جدا شه بیاد به این به ارزوهاش میرسه از خدا میخوام همون دردو رنجی رو که وارد قلبم کرده یه روز خودشم حس کنه یه  روزی شوهرم ولش کنه تا اون زجر و درد و عذاب خودشم بکشه بفهمه وارد رابطه با مرد متاهل شدن بی وجدان بودن چه حسیه