از این موردا نداشتن ولی با یکی بود ۵ بار طلاق گرفته بودخخخخخ بعد طلاق پنجمش پیام داد به پدر بچه هام ...
خاک تو سرشون مردی که به زن خودش خیاتت میکنه قراره برای اینا چی باشه واقعا مرد ارزوهلشون اینه زنه الان فکر میکنه شوهرم چه مرد خوبیه روی سگشو هنوز ندیده از دور همه خوبن اگه زیر یه سقف بودن و تونستن طاقت بیارن انوقت قبوله
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخ مگه زن خوب زن زندگی همچین کاری میکنه بیاد تو زندگی یکی دیگه
من حتی فهمیدم طرف پسر ۱۵ ساله داره شوهر داره 😑 حتی آدرس خونه شم پیدا کردم و اسکرین شات پیام هاشو داشتم ولی دلم راضی نشد گفتم تو خونه دعوا میوفته شر میشه بچه داره😑 نمی دونم واقعا چجوری دل خودشون راضی میشه
من اینقد بزرگش کردم از هیچ آوردمش بالا بالا بالا حالا هر کارم کنم نمیگن اه فلانیمیگن اه زنش نساخت
منم شوهرم وضعش خوبه زنه خب طبیعتا فکر میکنه جدا شه بیاد به این به ارزوهاش میرسه از خدا میخوام همون دردو رنجی رو که وارد قلبم کرده یه روز خودشم حس کنه یه روزی شوهرم ولش کنه تا اون زجر و درد و عذاب خودشم بکشه بفهمه وارد رابطه با مرد متاهل شدن بی وجدان بودن چه حسیه