چجور تحملش میکنی بچه ها چیزی فهمیدن پسر کوچیکه من متوجه شده میگه میرم حرم دعا کنم زنا دیگه مامانم اذ ...
پارسال تو خرداد رابطه شون شروع شد یه زمانی انقدر دوسش داشتم خدای روی زمین بود برام حتی میخواستم ماشین بزنم به گارد ریل وسط خیابون جفتمون بکشم الان بعد یکسال به جایی رسیدم که دیگه دوسش ندارم برام بی تفاوته انقدر از وقت و عمر و جونشو برای هرزه بزاره تا خسته بشه برن گم شن دیگه برام مهم نیست تظاهر میکنم که نمیبینم نمیشنوم گاهی واقعا دردناکه یاد اوری کارایی که کرده مثلا یه روز تو ماشین داشتیم حرف میزدیم یه ماشین دیگه پیچید جلومون یهو گفت خوبی لیلا لیلا اسم اون زنه هست ولی باید بزارمش کنار تا راحت تر زندگی کنم
آخی عزیزم.چرا انقد خیانت زیادشده خدایا...وقتی خانم خودت خوبه با مشکلاته زندگی با کم وزیادت میسازه چرا بعضی مردا خوشی میزنه زیر دلشون.بیچاره اون زنی که این روزارو میبینه...
اگه بشه نبینمشون عالی فک کردن کی هستن چی هستن یا شاهکار می کنن یه مرد .... که شاهکارشون زن بازیه😅
واقعا اتفاقا بهش گفتم فکر میکنی خیلی زرنگی نه دنیا گرده یه روز باید تقاص کاراتو پس بدی شوهر اون زنه هم یه خدایی داره (اخه زنه متاهله و دوتا بچه هم داره هرزه خانوم)
تجربه مردکی که من ۲۰ سال همجوره تلاش کردم برا ...نه درست نمیشن
منم با نامزدم که هنو عقد نکرده بودیم نشون بودیم بهم خیانت کرد و من جدا شدم ولی الانمیگه پشیمونم درست میشم از یه طرف دوسش دارم از یه طرف میترسم ازدواج کنم