2777
2789
عنوان

بچه ها حالم خوب نیس

55 بازدید | 8 پست

وضع مالی امون خوب نیست و نبود 

پدرمم بچه بودم فوت شد ، مادرمم بخاطر فرهنگ غالب اینجا و محیط کوچیک ، عملا خیلی از کارها رو نمیتونست انجام بده چون مرد نبود ( اگه تو محیط با فرهنگ تری بودیم خیلی بهتر بود)

حالا اقوام هم چون منفعتشون در گرو ما نیست رفت و آمدی ندارن با ما (معمولا جایی مشغولند که سرمایه گذاری کنند)

داداشمم از نظر روحی بهم ریخته ، هم برا خودش نگرانم هم چون کنار هم هستیم و با هم زندگی میکنیم روی همدیگر تاثیر میزاریم 

مادرم دیگه حوصله نداره .

و من همیشه خواستم بهتر باشه همه چی اما محیط و آدمای دور و بر ناخودآگاه آدمو محدود میکنن و رو آدم تاثیر میزارن، الان که با تجربه و عقل بیشتری نگا میکنم ، خانم ها کارهایی خیلی کمتری میتونن انجام بدن ، مگر اینکه متاهل باشن (من قبلا عاقلانه نگا نمی‌کردم)حالا دلم میخاد ازدواج کنم باهم کار راه بندازیم ، تو فکر فست بودی ام ، چیز دیگه آیی به دهنتون میرسه ؟!

اعتماد به نفسم اومده پایین ، ی سر رفتم هیئت دیدم مردم پیداشون نیست ، من از هیچکدوم خبر ندارم که کجان ، آدم حس می‌کنه همراه بقیه نیست

حالم خوش نیست ، پول لعنتی و موقعیت خیلی رو کیفیت زندگی آدم اثر میزاره

البته دارم درسمم میخونم اما خیلی تنبلی میکنم با اینکه بچه درس بودم ، تصور درستی ندارم انگار ، ازبس آدم تا امید دیدم و دورم انرژی منفی بوده 

کسی تو همچین شرایطی بوده ؟؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم حداقل ی معرفی کن بریم نگا کنیم.روحیمون عوض شع

هعی اره 

ادامه باید داد ...

کدوم شهرین شما

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊