2821
2789
عنوان

من پشیمونم

170 بازدید | 13 پست

با معدل۱۹.۷۵ رفتم انسانی لول درسیم بالا بود نمونه قبول شدم ولی نمی دونستم بازار گارش خرابه الان هم تو کارنامه دادن ما بی ارزش ترین رشته هستیم لطفا اگه نهم هستید یا بچه نهم دارید این متن من رو بهش نشون بدید لطفا بگید میدونم علاقه دارین من هم علاقه داشتم اون هم از کلاس چهارم ولی از رشته های خیلی سخت هس که بازار کار خوبی هم نداره اون همه تلاش و شب بیداریتون به باد میره ای کاش من هم حرف ها رو گوش می کردم تجربی می رفتم اشتباه بزرگی کردم تاوان سنگینی هم براش پس میدم شما نکنید

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبول دارم تجربی یکم دستت باز تره ولی توی انسانی هم خیلی رشته های خوب هست

میتونی پشت بمونی کنکور تجربی بدی

دختری که یه روز سنگه و یه روز شیشه😓ولی ترجیح میده بیشتر سنگ باشه چون شیشه بودن روحشو خراب میکنه ولی سنگ بودن اونو خنثی و خالی میکنه😕 ️دختری که عاشق خداست❤‍دختری که دو سال شکست ولی باز تونست بلند بشه😒تویی که امضام رو میخونی یه نصیحت بهت میکنم"تلاشی برای بستن دهن مردم نکن"🤐همین که خدا بدونه کی هستی و چی هستی کافیه😍
تجربی هم همچین کار نداره یا حتی ریاضی .باید دید تو کنکور چطور میشع گل نگران نباش 🩷

خیلی بهتر از انسانی هس

قبول دارم تجربی یکم دستت باز تره ولی توی انسانی هم خیلی رشته های خوب هستمیتونی پشت بمونی کنکور تجربی ...

علاقم چی من می تونم تو رشته ای که علاقه دارم خیلی کارا بکنم دوما درسی که ملت تو سه سال یاد میگیرن رو چطور تو یه سال یاد بگیرم

من آبجیم بین انسانی و تجربی مونده به هردوشم علاقه داره ولی انسانی رو فک میکنم یه کوچولو بیشتر دوست داره اونم بخاطر اینکه ریاضیشم از نظر تست ضعیفه وگرنه علومش حرف ندارد ولی از یک طرف عربی و ادبیاتشم واقعا عالیه . معدلم ۱۹/۵ شده .

میشه یه راهنمایی کنی🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم 🥲💔

بچها من معدلم 15/16یازدهمم میگن ترازت پایینه نمیتونی بری پرستاری. ینی هیچجوره نمیشع؟ پس اینایی که تغ ...

اونا فرق داره قربونت وضع همه همینه تلاشت برا دوازدهم بیشتر کن معلم بگیر برا درسات ولی ازاد میاری

علاقم چی من می تونم تو رشته ای که علاقه دارم خیلی کارا بکنم دوما درسی که ملت تو سه سال یاد میگیرن رو ...

یه چیزی بگم تو واقعا اگر علاقه داشته باشی و بدونی که توی انسانی نمیتونی به چیزی برسی (هرچند که رشته های خوب هم داره اگر تحقیق کنی)و انگیزه کافی داشته باشی میتونی خودت رو تا سال دیگه برسونی

من دختر داییم رشتش تجربی بود نشست یکسال برای انسانی خوند

دختری که یه روز سنگه و یه روز شیشه😓ولی ترجیح میده بیشتر سنگ باشه چون شیشه بودن روحشو خراب میکنه ولی سنگ بودن اونو خنثی و خالی میکنه😕 ️دختری که عاشق خداست❤‍دختری که دو سال شکست ولی باز تونست بلند بشه😒تویی که امضام رو میخونی یه نصیحت بهت میکنم"تلاشی برای بستن دهن مردم نکن"🤐همین که خدا بدونه کی هستی و چی هستی کافیه😍
من آبجیم بین انسانی و تجربی مونده به هردوشم علاقه داره ولی انسانی رو فک میکنم یه کوچولو بیشتر دوست د ...

با این که خودم پشیمون هستم ولی وظیفه من انتخاب رشته برا اون نیس

این نشونش بده

عزیزم درسای راهنمایی هیچ ربطی به دبیرستان ندارن کلا وارد فضای جدیدی میشی با درسای راهنمایی نمیشه برا دبیرستان نسخه پیچید

اما من رشته انسانی هستم ما ۹تا درس تخصصی داریم ۴تا عمومی

پس بدون راه سختی در پیش داری این که میگن انسانی اسونه یه حرف مسخره هس تمامی رشته های نظری از نظر سختی در یه سطح هستن و در اخر این که میگن ریاضی انسانی راحته نسبت به تجربی هس نه این که خیییییییلی اسونه از راهنمایی خیلی لولش بالاس خیلی با رشته های دیگه فرق نداره امیدوارم انتخاب درستی داشته باشی چون کل زندگیت با انتخاب خودت وابسته هس علاقت ول کن برو دنبال رشته ای که بازار کارش بیشتر هس

یه چیزی بگم تو واقعا اگر علاقه داشته باشی و بدونی که توی انسانی نمیتونی به چیزی برسی (هرچند که رشته ...

انسانی درسای حفظی هم داره درس های مشترکمون زیاد هس ولی برا تجربی نمیشه