2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی

410 بازدید | 47 پست

الان دو سه تا تاپیک همین امشب دیدم درمورد پسرای فامیل برای ارتباط و کراش و خاستگاری 

جدی جدی فامیلی ازدواج میکنید؟😐

نه خودتون نه خانوادتون مشکل ندارین؟

یعنی کسی که یه عمر حداقللل ۲۰ سال شبیه برادرتون بود خونتون میرفت میومد و برعکس رو چطور میتونید به چشم شوهر ببینید

جدای اونا ممکنه مشکلات ژنتیکی برای بچه به وجود بیاد و تو خیلی کشور ها اصلا چنین ازدواجی وجود نداره و ممنوعه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین بستگی به خانواده داره 

خود من فامیل هامو شاید هر سال فقط ۲ بار ببینم برا همین با پسرشون راحت نیستم و مثل خواهر برادر براهم نیستیم 

حالا اون مسئله ژنتیک رو قبول دارم ولی اینکه خواهر برادرن همه فامیلا باهم قبول ندارم 

خو ی سریا شبیه برادرشون نیست

از اولم اونقد صمیمی نبودن و طرف یهو نیومده خواستگاری

ولی بازم شخصیه دیگ نه؟!

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡
رفت و آمدی نداشتیم و شبیه خواهر برادر نبودیم برای همین میشد به ازدواج فکر‌کرد

امیدوارم خوشبخت بشین🩷

نگران مشکلات ژنتیکی که ممکنه پیش بیاد نگران نبودین؟

من خودمم اصلااا دوست ندارم💔😂 حتی دوست ندارم با هم قوم خودم ازدواج کنم و حتی نزدیک به شهرمون

نه اینکه بدم یا چی، کلا تنوع و فرهنگ جدید رو دوست دارم.

البته ازدواج فامیلی از روزای خیلی قدیم تو خاورمیانه و کل دنیا وجود داشته و احتمال بسیار زیاد خواهد داشت

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

اونایی که ازدواج کردن که دیگه تموم شده 

اونایی که ازدواج نکردین بزرگترین ضربه ای که میتونید توی زندگی به خودتون بزنید همین ازدواج فامیلیه

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
ببین بستگی به خانواده داره خود من فامیل هامو شاید هر سال فقط ۲ بار ببینم برا همین با پسرشون راحت نیس ...

اره خب اون رو با توجه به تاپیکای زده شده که مثلا میگفتن خونه فلانی جمعیم گفتم بیشتر منظورم از لحاظ ژنتیکی بود

خو ی سریا شبیه برادرشون نیستاز اولم اونقد صمیمی نبودن و طرف یهو نیومده خواستگاریولی بازم شخصیه دیگ ن ...

صددرصد که شخصیه و صرفا برام جای سوال بود

ولی اگر منجر به مشکلاتی توی بچه یا حتی نوه و نتیجه بشه به خورده از اون حالت زندگی خودمه در میاد

2790
2778
2791
2779
2792