2777
2789
عنوان

عقدم میخوام کلاس برم خرجم با کیه

353 بازدید | 27 پست

من خودم شاغل ولی درآمدم اونقدری نیست که بشه روش حساب باز کرد 

قبلا این کلاسارو میرفتم ولی الان دوباره میخوام شروع کنم 

هنوز نه با پدرم صحبت کردیم نه با همسرم 

خودم نمیدونم هزینه با کدومشونه🫠😂

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شوهرت بگو میخوام برم کلاس ببین پیشنهاد میده پولشو خودش بده؟ 

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

کسی تو را گردن نمی گیرهنه پدرنه شوهر

😂😂😂

ببین من ی چیزی بگم، من از جفتشون پول تو جیبی میگیرم ولی الان کلاسایی که میخوام دوباره شروع کنم ، هزینه بالا و حمایت زیادی میخواد

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
منم عقدم بابام قرونی بهم نمیده دیگه

نه بابام بهم پول تو جیبی میده ولی خب هزینه کلاسا بالاعه

نصف نصف؟!😂

😂😂😂