2777
2789
عنوان

دخترای چاق خواهان ندارن

244 بازدید | 20 پست

من قبلا چاق بودم هیش کس تحویلم نمیگرفت الان که لاغر شدم همه ازم خوششون میاد کلی خواستگارام زیاد شدن همه باهام مهربون ترن خواستم بگم اگه چاقزن همت کنید اول بفهمین مشکلتون چیه مثلا من تیروییدم مشکل داشت اونو درمان کردم و رژیم غذایمو رعایت کردم درست شدم رف 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوراکی های خوشمزه رو ترجیح میدم به خواهان😁

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

حالا مال ما برعکسه

هرکی میاد طرفمون میگه من تایپم دختر تپله

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

من خودایمنی تیرویید دارم 

هفت ساله قرص میخورم و چون هاشیمو هستم درست نمیشه و وزنم نمیاد پایین 

حتی باشگاه هم یه ماه هر روز رفتم، وزنم بیشتر شد به جای کمتر 

من تصمیم گرفتم هیچوقت ازدواج نکنم بخاطر مریضیم که به بچه بی گناه مثل من اذیت نشه 🙂 کاش زندگی بهتری می داشتم 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

چن کیلو بودی الان چن کیلو شدی؟

اره واقعا پسرای الان هیکل خیلی براشون مهمه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
من خودایمنی تیرویید دارم هفت ساله قرص میخورم و چون هاشیمو هستم درست نمیشه و وزنم نمیاد پایین حتی باش ...

خب منم مشکلم‌مثل تو بود من انتی تی پی اوم بالای هزار بود 

عزیزم‌ مگه چیه مشکلت  چرا اینطوری میگی؟ ببین من همین که یک کیلو کم‌کردم به طور خودکار هی وزنم اکمد پایین البته من تغذیمو خیلی رعایت کردم الانم شکر خدا مشکلی ندارم اخه هاشیموتو چه ربطی به بچه داره