2777
2789

مشکل من با مامانمه امروز صبح که از خواب بلند شدم رفتم دستشویی بعد اومدم داداشم درو روم قفل کرده بود کلاس سومع سرش داد زدم گفتم چرا این کارو کردی اعصابم خورد شد اول صبح بعد مامانم شنید من نامزدم خواست خونه بخره پارسال طرف کلاه بردار بود بعد من حرف زدم به داداشم آنچه حرف بد بود بهم زد فروش ناموسی ج و.... خیلی وقتا حرف بد بهم میزنه همش احترامش دارم جوابش نمی‌دم امروز میگه تو نحسی تو فلان شده اون خواست خونه بخره تو نحس بودی خیلی حرفا بد زیاد بهم میزنی مهمون میاد خونمون از آشنا تا غریبه منو مسخره می‌کنه میگه تا بخندن چند شب پیش دوستش اومده بود خونه می‌گفت پارتنر من اونجاش فلانه اونا همه می‌خندیدن بعد بهش اعتراض کردم گفت چته شوخی میکنم یا خودم تزریق چربی داشتم یکم صورتم تپل شده جلو آشنا دایی عمه مسخره می‌کنه اول من خودمو دوست داشتم الان همش میرم رو اینه بدم میاد من میرم بیرون نیم ساعت دیر میام تا دو هفته همش غر میزنه امروز دیگه نه ناهار خوردم از دستش ن شام بابام چند بار اومد دنبالم چیزی نخوردم جلو بابام میگه تو فلانی تو خرابی بابات اومده دنبالت غذا نخوری تو خود خواهی تو میگی داداشت اجیت بمیرن من بمونم در صورتی که من دیگه نمی‌کشم از رفتارشششششس خسته شدم چیزی ام میگم خودشو میزنع به غش داد بیداد بابام پول تو جیبی بهم میده ده هزار بار مامانم میگش هر چی میخرم با اون پول میگه پس انداز کن آخه پولی نیست که من بخوام پس انداز کنم الان از دستش حمله عصبی بهم دست داده خیلی حالم بده خیلی داد زدم الان نمی‌دونم با مامانم چکار کنم 

متاسفانه توی این مدت از تاپیکای نی نی سایت فهمیدم فقط من نیستم ک از دست مادرم میکشم

اصل درک نمیکنه تهش ام میگه من خوشی نکردم تا آینده شما خوب شه من که آرامش نداشتم بعدا خونه به چه دردم میخوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم چی‌میگی درکت میکنم😓 خب مگه ما گفتیم مادرامون خوشی نکنن

دقیقا من نامزدی رسمی نکردم هنوز ولی خانواده ها در جریانن آنقدر منو اذیت می‌کنه از این لحاظ که الان حمله عصبی بهم دست داد

مامان گلم عشقم بودوهست پناهم زندگیم ....اون بخدا باهمه فرق داشت اون فرشته بود زیبا مهربون ماه وقتی جسم قشنگشو بخاطر بدترین بیماری دنیاترک کرد من وپدر وبرادرم له شدیم ۴ساله حسرت نگاهشو دارم چیکارکنم؟چجوری فداش بشم هنوزچشمام به درمونده شاید بیاد....مادرم چه کردی باما ؟آخه چرا چرا؟کاش یک بار عصبانی میشد یک بارسرم دادمیزد فقط یک بار کاش آبرومو توجمع میبرد که الان تااین حدجیگرم نسوزه😭😭😭🥹🥺

مامان گلم عشقم بودوهست پناهم زندگیم ....اون بخدا باهمه فرق داشت اون فرشته بود زیبا مهربون ماه وقتی ج ...

خدا رحمتش کنه عزیزم 🖤خب همه مثل هم نیستن باور کن آسیب که الان ممکن بود روت بمونه نیست