2777
2789
عنوان

پا چنبری نوزاد

752 بازدید | 4 پست

سلام دوستان کسی بوده بچش این مشکل داشته باشه من ۶ماه باردارم و دکتر گفت بچه مچ پاش چرخیده به داخل..کسی بچش اینطوری بوده برا درمانش چیکار باید بکنم  و با درمان کاملا خوب میشه ..خیلی نگرانم راهنمایی کنید منو..ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسر داييه شوهرم اين مشكلو داره

هر دوتا پاهاش

زودم به دنيا اومد

بعد به دنيا اومدنش عمل كردن پاشو 

تا يك سالم يه اتل دائمي به پاش بود 

الانم به كفشاي مخصوصي پاش ميكنه

نسبت به همسنو سالاش دير تر راه ميره ولي الحمدلله الان خيلي بهتره و قشنگ رو پاش وايميسه و راه ميره با كمك

فقط خودش تنهايي نميتونه ديگه

شمام نگران نباش ان شالله موقع تولدش هيچ مشكلي نيست اگرم باشع حتتتما حتتتما خوب ميشه

اين متنو بخونين حتما😍❤️👇🏻یکی تو 23 سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو 10 سال بعد به دنیا میاره ،اون یکی 29 سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره.یکی 25 سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار پیدا میکنه ،اون یکی 29 سالگی مدرکشو میگیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا میکنه.یکی 30 سالگی ریس شرکت میشه و در چهل سالگی فوت میکنه،اون یکی 45 سالگی رئیس شرکت میشه و تا 90 سالگی عمر میکنه. تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر.تو توی زمان خودت زندگی میکنی،پس آروم باش از زندگی لذت ببر و خودتو با کسی مقایسه نکن.